Αναίτια χαρακτηρίζει μ΄ανακοίνωση της , η δημοτική παράταξη « Ανοιχτή Πόλη» , την « καταστολή» της κινητοποίησης φεμινιστικών οργανώσεων στα Εξάρχεια .
«Οι πολύμηνες συζητήσεις του Δημάρχου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκο φαίνεται ότι είχαν αποτέλεσμα» , υπογραμμίζει και προσθέτει:
«Η αναίτια καταστολή κινητοποίησης φεμινιστικών οργανώσεων μετά την αντισυνταγματική απαγόρευση της πορείας τους και η μετατροπή των Εξαρχείων σε λούνα-παρκ αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας μπορεί να εξυπηρετεί μια κυβερνητική πολιτική όξυνσης, απειλεί όμως τόσο την ασφάλεια όσο και τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών.
Η δημοτική αρχή πρέπει να αποστασιοποιηθεί από την κυβερνητική εμμονή να πολλαπλασιάζει τους αστυνομικούς κάθε είδους και να κατανοήσει ότι η παρουσία ανεξέλεγκτων ροπαλοφόρων δεν αποτελεί ικανή συνθήκη ασφάλειας των δημοτών. Την καλούμε να σεβαστεί την καθημερινότητα των δημοτών και να συστήσει στον κ. Θεοδωρικάκο να μην τους εμπλέκει σε μικροκομματικές τακτικές έντασης και σε πρακτικές που γκετοποιούν γειτονιές της πόλης» ,τονίζει.

Προηγούμενο άρθροΠοιοι και γιατί θέλουν να καταστρέψουν τον αγωγό υδροδότησης της Αίγινας;
Επόμενο άρθροΟι ΦΟΣΔΑ, Μονάδες Ανακύκλωσης Αποβλήτων από Επεξεργασίας Αποβλήτων