Σε αποκριάτικες εκδηλώσεις των Γ2 και Δ1 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, έδωσε το «παρών» ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο οποίος συνομίλησε και διασκέδασε με τα «μεγάλα παιδιά» του Πειραιά.
Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται και στα 11 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, με τραγούδια, μουσικές και πολύ κέφι.
Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:
«Με μεγάλη χαρά βρέθηκα για ακόμα μια χρονιά στις αποκριάτικες εκδηλώσεις των Γ2 και Δ1 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του δήμου μας. Νιώθω υπερήφανος για τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Πειραιά, καθώς υλοποιούνται ψυχαγωγικές και άλλες δράσεις, τα μέλη κάνουν εξετάσεις προληπτικής Ιατρικής, διοργανώνονται προγράμματα χορού, γυμναστικής, εκδρομές. Πάντα περνάμε καλά όταν βρισκόμαστε με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, τους ευχαριστώ θερμά για την αγάπη που μου δείχνουν, ακόμα κι όταν μου λένε τα παράπονά τους. Είμαστε δίπλα στα μέλη των Κέντρων Αγάπης Αλληλεγγύης και θα κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα και δράσεις στο μέλλον. Είναι σημαντικό να περνούν όσο καλύτερα μπορούν και χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Δήμος Πειραιά συμβάλλει σε αυτή την κατεύθυνση».
Η Αντιδήμαρχος των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης Αντωνία Καρακατσάνη δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που βλέπει τα μέλη των Κέντρων Αγάπης να διασκεδάζουν και να περνούν όμορφες στιγμές στις αποκριάτικες εκδηλώσεις. Σημείωσε δε, ότι οι δράσεις θα συνεχιστούν, ώστε οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας να περνούν τον χρόνο τους δημιουργικά.

Προηγούμενο άρθροΠαραμένουν οι Σχολικές Επιτροπές : Οι προυποθέσεις και προθεσμίες
Επόμενο άρθροΑπόκριες στον Άγ. Δημήτριο με τον Πολιτισμό οδηγό και το κέφι προορισμό