Τα έργα αιχμής που αλλάζουν το προφίλ και την ποιότητα ζωής στον Κορυδαλλό δεν είναι ούτε στο στάδιο της διεκδίκησης; πεζογέφυρες , πεζοδρομήσεις, , υπογειοποίηση της Γρ. Λαμπράκη κ.α, τονίζει η παράταξη “ Μαζί για τον Κορυδαλλό” με τον επικεφαλής της , Νίκο Κατσούλη .
Και καταγγέλλει τη συνδιοίκηση Χουρσαλά-Δημόπουλου ότι :
“Πέρασαν τρία χρόνια από τη δήλωση του Πρωθυπουργού για τη μεταφορά των Φυλακών Κορυδαλλού δεν έχει μπει ούτε ένα τούβλο στις νέες φυλακές.
-Σοβαρές ελλείψεις υποδομών: κοινωνικών, σχολείων , αθλητικών, αναψυχής στον υπόλοιπο Κορυδαλλό (Σχιστό , Μερκάτη κ.λ.π.)
-Υδροκεφαλισμός του εμπορικού κέντρου
-Σχολεία:
χωρίς μελέτες στατικότητας
χωρίς μελέτες άρσης επικινδυνότητας
χωρίς πρόσβαση σε άτομα με κινητικά προβλήματα
με διαλυμένους μηχανισμούς πυρασφάλειας
χωρίς σχολικούς φύλακες
με δεκάδες κοντέινερ στη θέση σχολικών αιθουσών, ειδικά για τη δίχρονη προσχολική αγωγή, παρά το γεγονός ότι πολλές εγκαταλειμμένες μονοκατοικίες στον Κορυδαλλό θα μπορούσαν να μετατραπούν σε υπέροχα νηπιαγωγεία
συστέγαση πέντε σχολείων στον χώρο του πάλαι ποτέ Πολυκλαδικού για να αντικατασταθούν οι απαράδεκτες κτιριακές υποδομές του 8ου γυμνασίου (5ο ΓΕΛ, 3οΓΕΛ, 8ο ΓΣ, ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΣ, ΙΕΚ).
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
1. Το θέματα της επιμόρφωσης και δια βίου μάθησης, περνούν μόνο μέσω διαφήμισης ιδιωτικών πολυεθνικών εταιριών συστημάτων πληροφορικής.

2. Τα θέματα της ασφάλειας, είτε πρόκειται για σχολεία, είτε για δρόμους, είτε για αθλητικές υποδομές, είτε για δημόσιους χώρους βρίσκονται στο σημείο που ήμαστε το 2019 . Σαν να μην πέρασαν 3 χρόνια”.

Προηγούμενο άρθροΣτους πλημμυροπαθείς τα έσοδα από τη συναυλία Ξαρχάκου το Σάββατο στο Λυκαβηττό-Και συγκέντρωση σχολικών ειδών
Επόμενο άρθρο«Σύμμαχος» ο Πατούλης στην αναγέννηση των Ναυπηγείων Ελευσίνας