Σε δρομολόγιο του νέου λεωφορείου της Δημοτικής Συγκοινωνίας βρέθηκε ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Στέλιο Σαριδάκη.
Κατά τη διάρκειά του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επιβάτες τόσο για το νέο λεωφορείο, όσο και για τις προτάσεις τους αναφορικά με το δρομολόγιο.
Μετά το πέρας του δρομολογίου, ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, δήλωσε:
«Το να βρίσκομαι σήμερα εδώ, στο ολοκαίνουργιο λεωφορείο της δημοτικής μας συγκοινωνίας, μόνο ικανοποίηση μου προκαλεί. Ικανοποίηση που μια ακόμη ανάγκη της Μεταμόρφωσης, ένα ακόμη αίτημα των συμπολιτών μας και μια υπόσχεσή μου πραγματοποιείται. Ικανοποίηση που διακρίνω στα πρόσωπα και τα λόγια όλων των επιβατών.
Που καταφέραμε να ολοκληρώσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τη διαδικασία αγοράς και κυκλοφορίας του, ενώ σύντομα θα προμηθευτούμε και ένα δεύτερο λεωφορείο.
Και δε μένουμε εδώ, καθώς -αν πάνε όλα καλά- μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» επιδιώκουμε να πάρουμε και ένα ηλεκτρικό λεωφορείο που θα καλύψει πλήρως της ανάγκες μας και ολοκληρώσει την αναβάθμιση της δημοτικής μας συγκοινωνίας.
Ωστόσο καλά τα χαρτιά και οι μελέτες, αλλά πάντοτε πρέπει να έχεις εικόνα και από κοντά. Για αυτό και είμαι σήμερα εδώ. Συνομίλησα λοιπόν με επιβάτες για πιθανές αλλαγές στο συγκεκριμένο δρομολόγιο, πέραν της επικείμενης πρόσθετης λειτουργίας μιας ακόμη γραμμής και της επέκτασης του ωραρίου μέχρι και το απόγευμα. Ενώ φυσικά, έχοντας πλέον τα απαιτούμενα μέσα, ξεκινούμε την προβλεπόμενη διαδικασία για έγκριση της μεταφοράς φοιτητών στο Πανεπιστήμιο».