Σ΄επικίνδυνες ατραπούς οδεύει ο δήμος Νικαίας , ” παραμονές” της αποχώρησης της Δημοτικής Αρχής Ιωακειμίδη , αν ευσταθούν τα όσα καταγγέλλονται επωνύμως.
Συγκεκριμένα η απερχόμενη Δημοτική Αρχή – ο κ. Ιωακειμίδης ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος- κατηγορείται για ” φάμπρικα εξυπηρετήσεων” και ” απειλές” εναντίον εκείνων που τα καταγγέλλουν.
Οι καταγγελίες αυτές αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα , διότι προέρχονται και δημοσιοποιήθηκαν επωνύμως, από τον γνωστό και εκ των κορυφαίων στελεχών του συνδικαλιστικού κινήματος στην Αυτοδιοίκηση και του Σωματείου των Εργαζομένων στο δήμο Νικαίας -Ρέντη , Δημήτρη Τσιχλάκη.
Αφορμή ( η αιτία ήταν τα καταγγελλόμενα) ήταν η αρχική ανάρτηση του κ. Τσιχλάκη , στον προσωπικό του λογαριασμό σε κοινωνικό δίκτυο , στο οποίο ανέφερε τα εξής:
” Φάμπρικα εξυπηρετήσεων επί τω έργω στον δήμο Νίκαιας – Α. Ι. Ρέντη …
Όταν όμως είσαι συνδικαλιστής και εκπροσωπείς εργαζόμενους δεν φτιάχνεις τον εαυτό σου και το σόι ολόκληρο, για να εξασφαλίσεις υπερωρίες που δεν απολαμβάνουν οι υπόλοιποι συνάδελφοι.
Δεν εξαιρείται η διοίκηση του δήμου που πριμοδοτεί την αναξιοκρατία στο εσωτερικό των υπηρεσιών .
Αυτό δεν ονομάζεται αξιοκρατία, ονομάζεται προκλητική ευνοιοκρατία και διαπλοκή με τις πλάτες της διοίκησης .
Η Γεν. Γραμματέας να σταματήσει τώρα τα συνδικαλιστικά ρουσφέτια.
Ως απερχόμενη η ίδια ( και η Δημ. Αρχή επίσης) οφείλει να διασφαλίσει ως το τέλος της θητείας την ισορροπία μεταξύ των εργαζομένων.
Προχωρήστε το και οσονούπω στα μανταλάκια.
Το πάρτι και η ασυδοσία θα τελειώσει”.
Β’ Ανάρτηση
Την παραπάνω ανάρτηση , διαδέχθηκε την νέα ανάρτηση , στην οποία ο κ. Τσιχλάκης κατηγορεί την πολιτική ηγεσία του δήμου ότι τον απείλησε και την καταγγέλλει , αναφέροντας τα εξής:
“Μόλις πριν από λίγα λεπτά δέχθηκα απειλές από στελέχη της απερχόμενης διοίκησης του δήμου για την πολιτικοσυνδικαλιστική μου δράση.
Ορθά κοφτά μου ζητήθηκε να μην εκφέρω την άποψη μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα εργατικά ζητήματα διότι σε διαφορετική περίπτωση θα λάβουν μέτρα για το πρόσωπο μου αλλά και στο σύνολο των εργαζομένων του Ηλεκτρομηχανολογικού Τμήματος!
Η προβακάτσια της στοχοποίησης μου στα μάτια των εργαζομένων μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω.
Αν νομίζουν ότι με την χυδαιότητα και τις απειλές θα με φιμώσουν( το είχαν επιχειρήσει και στο πρόσφατο παρελθόν), τους δηλώνω κατηγορηματικά ότι λάθος πόρτα χτύπησαν.
Προκαλώ τον οποιονδήποτε αιρετό να “ακουμπήσει” έστω και μισό εργαζόμενο….
Καθιστώ υπεύθυνους την πλειοψηφία του Συλλόγου και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας (που είναι Πρόεδρος του Συλλόγου), για τις εξελίξεις”.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθροΣχέδιο τσιμεντοποίησης και εμπορευματοποίησης του Πάρκου Τρίτση καταγγέλλει ο Αρσένης