μετρο

«Τόσο η Δυτική Αττική όσο και η Δυτική Αθήνα χρειάζονται ενίσχυση ως προς τις συγκοινωνιακές υποδομές τους», τόνισε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Καραγιάννης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.
Ο κ. Καραγιάννης υπογράμμισε ότι και σε αυτή την κατεύθυνση αναμένεται να συμβάλλει και η επέκταση της Γραμμής 2 προς Ίλιον, με τρεις νέους σταθμούς σε Παλατιανή, Ίλιον και Άγιο Νικόλαο. Η συγκεκριμένη επέκταση θα είναι το επόμενο έργο Μετρό που θα προκηρυχθεί έως το τέλος του έτους, ενώ εκτιμάται ότι η επιβατική κίνηση των τριών νέων σταθμών θα ανέρχεται συνολικά σε 51.000 επιβάτες ημερησίως.

Προηγούμενο άρθροΣφοδρά ενάντια ο Αγοραστός στη δημιουργία 33 Αιολικών Πάρκων στην Πίνδο
Επόμενο άρθροΦ. Αλεξάκος *:Η απόπειρα να χαρίσουν 45.000 € σε εργολάβο, απόδειξη της καθεστωτικής νοοτροπίας Περιφέρειας και Δήμου Καρδίτσας