Στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Υ.Α.Η. βρέθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, πραγματοποιώντας συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Γιώργο Βουρεξάκη και υπηρεσιακά στελέχη.
Στο επίκεντρο της σύσκεψης βρέθηκαν οι τρόποι αντιμετώπισης ενδεχομένου προβλήματος υδροδότησης του Δήμου Ηρακλείου, με δεδομένα τα χαμηλά αποθέματα του φράγματος του Αποσελέμη, καθώς και οι εναλλακτικές δυνατότητες που μπορούν να υλοποιηθούν. Συζητήθηκε η ενεργοποίηση γεωτρήσεων καθώς και ο σχεδιασμός για την προσθήκη νέων γεωτρήσεων, με στόχο να υπάρχει επιχειρησιακή ετοιμότητα στις αρχές του καλοκαιριού, έτσι ώστε να καλυφθεί – στο μέτρο του δυνατού – η αυξημένη ζήτηση υδροδότησης που προκύπτει την θερινή περίοδο.
Παράλληλα, συζητήθηκαν ζητήματα αντιπλημμυρικής προστασίας στο βαθμό που εμπλέκεται και η Δ.Ε.Υ.Α.Η. στον τομέα, ο προγραμματισμός και ο συντονισμός των εμπλεκομένων φορέων σε αυτά τα έργα, το ζήτημα της υποστελέχωσης, έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, κ.α..
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης από την πλευρά της Δ.Ε.Υ.Α.Η. ο Γενικός Διευθυντής Μανόλης Κοσμαδάκης, η Τεχνική Διευθύντρια Πόπη Τζαβλάκη και ο Προϊστάμενος Τμήματος Ύδρευσης Γιώργος Σαμαριτάκης.

Προηγούμενο άρθροΝτ.Νικολάου*:Οι Βουλευτές οφείλουν να αντισταθούν στην αποχή και στη φυγομαχία
Επόμενο άρθροΓ. Γαβρίλης: Η έκρηξη της νεανικής παραβατικότητας τρομάζει –Η Αυτοδιοίκηση να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες