Σχολεία που πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Αναβάθμιση προαύλιων χώρων σχολικών μονάδων Δήμου Καλαμάτας», που βαίνει προς ολοκλήρωση, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδημάρχο Ανδρέα Καραγιάννη και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Καλαμάτας Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο.
Οι παρεμβάσεις αναβάθμισης υφιστάμενων υποδομών των αύλειων χώρων σχολικών μονάδων Δήμου Καλαμάτας, στην έδρα του δήμου αφορούσαν στο 18ο Δημοτικό Σχολείο, στο 1ο – 2ο ΕΠΑΛ, στο 4ο ΕΠΑΛ – 6ο Γενικό Λύκειο, στο σχολικό συγκρότημα Γιαννιτσανίκων όπου συστεγάζονται το 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο και το 3ο Γυμνάσιο – Λύκειο.
Οι εργασίες περιλάμβαναν την κατασκευή ασφαλτοταπήτων επί υφιστάμενων φθαρμένων, αναβάθμιση χώρων άθλησης με τοποθέτηση νέων μπασκετών, εστιών ποδοσφαίρου, εγκατάσταση συστήματος πετοσφαίρισης, επισκευές περιφράξεων, εργασίες πλαστικοποίησης – διαγράμμισης γηπέδων και τέλος τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα σε γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5.
Ο προϋπολογισμός μελέτης ανερχόταν σε 265.000 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%. Η χρηματοδότηση του εν λόγω έργου, που υλοποιήθηκε με έκπτωση 13%, καλύφθηκε από Δημοτικούς Πόρους (ΣΑΤΑ Σχολείων) και από πόρους του Περιφερειακού Ταμείου.

Προηγούμενο άρθροΟι προγραμματικές δεσμεύσεις του Αγγελούδη -“Κοιτάμε μπροστά με έργα ουσίας για την πόλη”- Τα έργα που θα γίνουν
Επόμενο άρθροΟ 3ος αγώνας Race For Autism στο Καβούρι την Κυριακή 31 Μαρτίου