Εργασίες συντήρησης πρασίνου, καθαριότητας, μικροεπισκευές τουαλετών και αποδυτηρίων πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο του Μοσχάτου ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πειραιά, της Γ΄ Εθνικής και της Α΄ Εθνικής Γυναικών. Παράλληλα θα αντικατασταθούν τα καθίσματα όπου απαιτείται και θα τοποθετηθούν νέοι πάγκοι.
Τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου, Ανδρέα Ευθυμίου, με τους εκπροσώπους των ομάδων της πόλης που χρησιμοποιούν το γήπεδο ενόψει της τοποθέτησης νέου τάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν ο προγραμματισμός των ομάδων ενόψει της πραγματοποίησης των εργασιών τοποθέτησης του νέου τάπητα. Η συνάντηση διεξήχθη σε κλίμα απόλυτης συνεννόησης και διατυπώθηκε η ικανοποίηση για την αντικατάσταση λόγω φθοράς του τάπητα τον οποίο η παρούσα Δημοτική Αρχή τα προηγούμενα χρόνια είχε μεριμνήσει να τοποθετηθεί.
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Η Δημοτική Αρχή απέδειξε για άλλη μια χρονιά ότι βρίσκεται στο πλευρό των ομάδων μας πραγματοποιώντας εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης σε όλους τους αθλητικούς χώρους του Δήμου μας. Με συνεννόηση με τις ομάδες και συστηματική δουλειά διατηρούμε τα γήπεδά μας σύγχρονα και ασφαλή. Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλες τις ομάδες μας!»

Προηγούμενο άρθροΑποδίδει η ανακύκλωση βιοαποβλήτων στο δήμο Αγ. Βαρβάρας
Επόμενο άρθροΤίμησε την πρώην δήμαρχο Βέρα Νικολαϊδου ο δήμος Νίκαιας