Με τον επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πρώτη Δυναμη για τη Μακεδονία» Γαβριηλ Αβραμίδη συναντήθηκε κλιμάκιο του Πρασίνου Κινήματος στη Θεσσαλονίκη. Η παράταξη «Πρώτη Δύναμη για τη Μακεδονία» είναι αυτή που υποστηρίζει το Πράσινο Κίνημα στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί το Πράσινο Κίνημα με αιρετούς και φορείς της Μακεδονίας, στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε το κόμμα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αττική Πράσινη περιφέρεια», Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, εντεταλμένος για θέματα περιβάλλοντος και αντιπρόεδρος του ΕΔΣΝΑ, Νίκος Παπαδάκης, ο συντονιστής του τομέα αυτοδιοίκησης Κώστας Καψής και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Βαγγέλης Θεοδώρου.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα περιβαλλοντικά προβλήματα της Κεντρικής Μακεδονίας και ο τρόπος παρέμβασης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ε΄ςεσι ώστε να αναδειχθούν.
Συζητήθηκε επίσης ο στρατηγικός σχεδιασμός της παράταξης για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Βασικός κοινός στόχος ειναι η αύξηση των ποσοστών στις εκλογές και η ενίσχυση της δυναμικής παρέμβασης στα πολιτικά πεπραγμένα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Προηγούμενο άρθροΤα μεγάλα έργα και παρεμβάσεις στο κέντρο του Πειραιά στη συνάντηση Μώραλη-Νανόπουλου
Επόμενο άρθροΝέα σημαντικά έργα για τον Πόρο δρομολογήθηκαν σε συνάντηση Πατούλη-Δημητριάδη