Ο Δήμος Βόλου διοργανώνει και φέτος ένα πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων, αρχής γενομένης από την Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021, στις 7 το απόγευμα, οπότε και μπροστά στο ηρώο θα γίνει η τελετή φωταγώγησης της πόλης με προσκεκλημένη την Άννα Βίση.
Τηρώντας, όλα τα προβλεπόμενα υγιειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας που προβλέπονται, καλεί τους φίλους και τις φίλες που θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση να πράξουν το ίδιο, φορώντας μάσκες και τηρώντας τις αποστάσεις.
Ο Δήμος Βόλου,όπως τονίζει σ΄ανακοίνωση του μη περιοριζόμενος σε ευχολόγια και λόγια κενά, έχει τοποθετήσει γιγαντοοθόνες καθ΄ όλο το μήκος της παραλίας ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός, ενώ στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην ίδια περιοχή έχουν δοθεί δέκα χιλιάδες (10.000) προστατευτικές μάσκες προκειμένου να διανεμηθούν ΔΩΡΕΑΝ στους πολίτες που θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση.
Επιδεικνύοντας η καθεμία και ο καθένας από εμάς την αναγκαία ευθύνη, λαμβάνοντας τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας, ας συντελέσουμε ώστε να δώσουμε ένα ευχάριστο, αισιόδοξο τόνο στις γιορτές αυτές, κάτι που στερηθήκαμε τα δύο τελευταία χρόνιᨻ.

Προηγούμενο άρθροΣτην Ελασσόνα η κινητή μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ
Επόμενο άρθροΜια νέα Πανεπιστημίου «γεννιέται» .Ξεκίνησαν τα έργα