Στο πλαίσιο της προτεραιότητας που δίνει η διοίκηση της Περιφέρειας σε έργα και παρεμβάσεις που ενισχύουν την ασφάλεια του οδικού δικτύου και αναβαθμίζουν την εικόνα της Αττικής, η Διεύθυνση Διαχ/σης Μητροπολιτικών Υποδομών, με εντολή του Περιφερειάρχη, θα ξεκινήσει να εκτελεί από τα μέσα Σεπτεμβρίου, σημαντικά έργα βελτίωσης και συντήρησης στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της Αττικής Οδού, προϋπολογισμού 2.7 εκ. ευρώ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της , προτεραιότητα θα δοθεί στα έργα που αφορούν τα τμήματα από την Λ. Κηφισίας έως το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος.
Ειδικότερα, βάσει της σχετικής σύμβασης που υπεγράφη πρόσφατα , θα εκτελεστούν εργασίες επισκευής και κατασκευής τριγωνικών ρείθρων και στερεών εγκιβωτισμού σε τμήματα που κρίνονται απαραίτητα για την ευστάθεια της οδού.
Παράλληλα θα εκτελεστούν εργασίες τακτοποίησης της στάθμης των φρεατίων, όπου αυτό απαιτείται, ενώ θα υλοποιηθούν και εργασίες διαγράμμισης στα νέα οδοστρώματα και όπου αλλού είναι απαραίτητο.
Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης επισημαίνει τα εξής:«Δεσμευθήκαμε ότι θα εκσυγχρονίσουμε το οδικό δίκτυο που είναι στην αρμοδιότητά μας υπέρ της ασφάλειας των πολιτών και αυτό κάνουμε πράξη. Καθημερινά αποδεικνύουμε έμπρακτα πως η προάσπιση της ασφάλειας του οδικού δικτύου, είναι στο επίκεντρο των πολιτικών μας. Θα συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς, υλοποιώντας κρίσιμα έργα σε όλο το εύρος του οδικού δικτύου της Αττικής. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τις υπηρεσίες της Περιφέρειας για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν όλο αυτό το διάστημα».

Προηγούμενο άρθροΚ. Ζαχαριάδης «Θα ελέγξουμε μέχρι και το τελευταίο ευρώ για τον “Μεγάλο περίπατο”»
Επόμενο άρθροΠυροσβεστικό όχημα για τον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας δώρισαν οι δικηγορικοί σύλλογοι Ελλάδας-Κύπρου