Ανειλικρίνεια και ψεύδη καταλογίζει ο επικεφαλής της παράταξης « Αγ. Βαρβάρα –Δυνατή Πόλη» , Μιχάλης Γιάγκας ,στο δήμαρχο της Αγ. Βαρβάρας , Λάμπρο Μίχο για την « πράσινη» ανάπλαση παλαιών πολυκατοικιών .
Ο κ. Γιάγκας , παραθέτει δηλώσεις του κ. Μίχου , μόλις πριν 2 χρόνια , όταν ακόμη δεν ήταν δήμαρχος και κατάγγελνε « μεγάλο πάρτι στημένο» , « υπέρογκο κόστος» , «μηδαμινή ωφέλεια» και υποστήριζε ότι προτιμότερο θα ήταν να απαλλοτριωθούν και να ανεγερθούν νέες.
Αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Γιάγκας , στην ανακοίνωση του , με την οποία καλεί τον κ. Μίχο , να απαντήσει , «έστω μια φορά με ειλικρίνεια»:
«Ένα μεγάλο πάρτι στημένο από την σημερινή διοίκηση του δήμου στις πλάτες των δημοτών για την πράσινη γειτονιά με τις βιοκλιματικές πολυκατοικίες. Σπατάλες κατά του Δήμου και του Δημοσίου από τον Γ. Καπλάνη». Αυτά έλεγε και υποστήριζε ο Λ. Μίχος προεκλογικά στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, σύμφωνα με δημοσίευμα της «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ» της 3ης Μαΐου 2019 , και συμπλήρωνε:
«Πρόκειται να ξοδευτεί υπέρογκο ποσό δημόσιου χρήματος χωρίς να το απολαύσει ανταποδοτικά ο δημότης της πόλης. Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου προέβλεπε δαπάνη 5.000.000 ευρώ για να επισκευαστούν 55 διαμερίσματα. Μετά τη δημοπρασία το ποσό περιορίστηκε περίπου στο μισό. Οι πολυκατοικίες είναι έργο με υπέρογκο κόστος για μηδαμινή ωφέλεια.
Πρόκειται να δαπανηθούν περίπου 50.000 ευρώ για να επισκευαστεί το κάθε διαμέρισμα την στιγμή που στοιχίζουν μόλις 10.000 το καθένα για να αγορασθούν. Όσοι γνωρίζουν τις πολυκατοικίες στην υποσχόμενη Πράσινη Γειτονιά γνωρίζουν άλλωστε καλά.
Με τόσα χρήματα θα μπορούσαν να αγοραστούν οι πολυκατοικίες και να κατεδαφιστούν, ώστε στην θέση τους να φτιαχτεί ένα Γυμνάσιο που δεν έχει η Κάτω Αγία Βαρβάρα και είναι αίτημα όλων των κατοίκων της περιοχής.
Τον δήμο διοικεί σήμερα μια παρέα που κάνει φιλικές εξυπηρετήσεις»

Αυτά έλεγε προεκλογικά ο κος Λ. Μίχος.
ΧΘΕΣ: «Ενα ολοκαίνουργιο σχολείο στην Κάτω Αγία Βαρβάρα θα μπορούσε να γίνει αντί να ανακαινισθούν τα παμπάλαια διαμερίσματα των πολυκατοικιών.»
ΣΗΜΕΡΑ: «Επισημαίνει την σπουδαιότητα και τα ευεργετήματα του έργου» !!!
ΤΙ ΙΣΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;
Σήμερα, ο κος Λ. Μίχος, καμαρώνει γιατί υλοποιεί ακριβώς το ίδιο έργο που απαξίωνε προεκλογικά, κατακεραύνωνε και κατηγορούσε τον κ. Γ. Καπλάνη. Καμαρώνει και φωτογραφίζεται στις «παμπάλαιες» πολυκατοικίες που ήθελε να γκρεμίσει αντί να ανακαινιστούν. Αυτή είναι συνέπεια των λόγων του Μίχου του 2019 και των πράξεων του 2021. Δύο χρόνια αργότερα.
Και γεννάται το ερώτημα: Τότε, έλεγε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ή σήμερα ΚΑΝΕΙ πραγματικό ΠΑΡΤΙ ΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΣ χρήματα ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ; !!!! Ας απαντήσει έστω μια φορά με ειλικρίνεια.

Προηγούμενο άρθροΜεταφέρει τους δημότες στα εμβολιαστικά κέντρα, ο Δήμος Αθηναίων
Επόμενο άρθρο