Στο ναδίρ βρίσκεται η εικόνα που έχουν οι πολίτες για τη Δημοτική Αρχή Βρεττάκου αλλά και την αντιπολίτευση.
Κάτι άλλωστε που είχε επιβεβαιωθεί απόλυτα και από το …αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών του 2023.
Τότε οι πολίτες με την δυσθεώρητη από την κάλπη αποχή τους , περίπου 60% , στον Α΄ κιόλας γύρο , (η συμμετοχή ήταν από τις μικρότερες πανελλαδικά , μόλις 40,65%) έστειλαν ένα από τα ηχηρότατα μηνύματα προς τους επίδοξους « Σωτήρες» της πόλης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και ο συνδυασμός του νυν δημάρχου κ. Βρεττάκου που επανεξελέγη από τον Α’ γύρο και με ποσοστό 48,82 %, έλαβε μόλις 13.913 ψήφους , σε σύνολο…72.705 εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους. Και έχοντας …100 υποψηφίους. Όπως φυσικά και οι άλλοι διεκδικητές του δημαρχιακού « θρόνου» που έλαβαν πάρα πολύ λιγότερες ψήφους.
Γι αυτό καθόλου δεν πρέπει να εκπλήσσει η απόρριψη συνολικά των σημερινών « δημογερόντων» της πόλης , που εκδηλώνεται ή εκφράζεται μαζικά στα social media γι αυτά που « κάνουν» και κυρίως για εκείνα που ΔΕΝ κάνουν.

Προηγούμενο άρθροΜετά από …37 χρόνια έπεσαν οι υπογραφές για υπόγειο πάρκινγκ στη Ν. Ιωνία
Επόμενο άρθροΔίκτυο απινιδωτών στην Καρδίτσα