Home Δραστηριότητες Παρατάξεων Αφωνία ανικανότητας από τον δήμαρχο των προκατ

Αφωνία ανικανότητας από τον δήμαρχο των προκατ

Το «κρυφτούλι» επέλεξε να παίξει , ο δήμαρχος της Καλλιθέας , Δημήτρης Κάρναβος , στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της , στο θέμα της έλλειψης κτιρίων για την εφαρμογή και σ΄αυτό το δήμο της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης .
Αντί να ενημερώσει πως πρόκειται να καλύψει μέχρι το Σεπτέμβριο τις ανάγκες για νέες αίθουσες νηπιαγωγείων απαντήσεις και να απαντήσει στις καταγγελίες εκπαιδευτικών και παρατάξεων της αντιπολίτευσης ότι αδιαφόρησε παντελώς , δίχως να έχει πράξει τίποτε εδώ και …1200 ημέρες αφότου ψηφίστηκε ο σχετικός νόμος , δεν είπε κουβέντα ο ίδιος στη συνεδρίαση.
Ενώ το συγκεκριμένο θέμα συζητιόταν επί 4 συνεχείς ώρες (!) ο κ. Κάρναβος , ο μοναδικός «υπεύθυνος» και «αρμόδιος» απλώς…παρακολουθούσε και επέλεξε την « αφωνία» . Σ΄αντίθεση μ΄ότι πράττει σ΄όλες τις άλλες περιπτώσεις ακόμη και για ήσσονος σημασίας θέματα.


Ασκούνης

Σ΄ ανακοίνωση του , ο επικεφαλής της παράταξης « Προοπτική Ζωής» και πρώην δήμαρχος , Κώστας Ασκούνης, τον καταγγέλλει ότι ενώ « επί 4 ώρες στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο συζητούσαμε για τη Δίχρονη Προσχολική Αγωγή με τους εκπροσώπους Εκπαιδευτικών και Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων , ο Δήμαρχος είχε εξαφανιστεί.
Τόσο οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, όσο και οι εκπρόσωποι των φορέων στις τοποθετήσεις τους κατήγγειλαν τη Διοίκηση του Δήμου για προχειρότητα και ανευθυνότητα, γιατί 50 μέρες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς δεν έχει ξεκαθαρίσει που θα φοιτήσουν τα νήπια και προνήπια της Καλλιθέας.
Και ενώ το ΠΕΝ διαθέτει τις κατάλληλες αίθουσες για τη στέγαση των παιδιών, οι αρμόδιοι της Διοίκησης ξαναφέρνουν το θέμα των ΠΡΟΚΑΤ αιθουσών σε αύλειους χώρους σχολείων, καταστρέφοντας τους ελεύθερους χώρους που έχουν απομείνει στα Δημοτικά Σχολεία.
Μέχρι σήμερα απουσιάζει παντελώς ο προγραμματισμός για απόκτηση νέων χώρων και κατασκευή σύγχρονων Νηπιαγωγείων.
Όμως, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η στάση του κ. Κάρναβου, ΠΟΥ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ, ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ από τη συζήτηση του σοβαρού αυτού θέματος.
Πρόκειται για αντιδημοκρατική συμπεριφορά που προσβάλει το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και τους εκπροσώπους Εκπαιδευτικών και Γονέων που με μεγάλη αγωνία έθεσαν τους προβληματισμούς τους για τις ΠΡΟΚΑΤ αίθουσες και περίμεναν μία απάντηση από τον Δήμαρχο».

Exit mobile version