Στις 9 Απριλίου θα γίνει η δημοπράτηση του έργου για την κατασκευή του αγωγού ομβρίων υδάτων της Χρυσοστόμου Σμύρνης στο Μοσχάτο, προϋπολογισμού 2.200.000€.
Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο υποδομής για το Δήμο μας, αφού η ολοκλήρωσή του θα προσφέρει την αντιπλημμυρική προστασία που έχει ανάγκη το Μοσχάτο και μία μεγάλη επιτυχία της Δημοτικής Αρχής, η οποία αγωνίστηκε για το μεγάλο αυτό έργο.
Σε ό,τι αφορά την απένταξη του έργου για τον αγωγό της “Ελευθερίας”, ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι το έργο αυτό δεν αφορούσε την πόλη του Μοσχάτου, αλλά τα όμβρια των Δήμων Καλλιθέας και Νέας Σμύρνης, τα οποία θα διέρχονταν από το Μοσχάτο χωρίς να υπάρχει δυνατότητα αξιοποίησης του αγωγού από την πόλη μας.
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας-Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: “Σε λίγες μέρες φτάνουμε στη δημοπράτηση ενός μεγάλου έργου για την πόλη μας, για το οποίο εργάστηκε σκληρά η Δημοτική Αρχή και οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, προκειμένου να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Αττικής και να γίνει πράξη μία υπόσχεση που έχουμε δώσει. Το έργο του αγωγού της Χρυσ. Σμύρνης αναμένεται να λύσει τα χρόνια προβλήματα αντιπλημμυρικής προστασίας που ταλαιπωρούν την περιοχή μας, προσφέροντας ανακούφιση στους κατοίκους και διασφαλίζοντας την περιουσία τους.”




