αρχείο λήψης

 

Ενεργά στη βελτίωση του κόμβου διαλειτουργικότητας του Υπουργείου Εσωτερικών ( ΥΠ.ΕΣ) θα συμβάλλει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου επέλεξε τον Δήμο για να μετέχει στην πιλοτική λειτουργία του ανανεωμένου κόμβου και προκειμένου να συμβάλλει με την εμπειρία των υπηρεσιών και των υπαλλήλων του στην διαμόρφωση της νέας πλατφόρμας.

Και αυτό γιατί, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ξεχώρισε ως δήμος πρότυπο στην χρήση του δικού του σχετικού κόμβου, τόσο στις κεντρικές του υπηρεσίες όσο και στα νομικά πρόσωπα, αλλά και ελέω των στοιχείων του: πληθυσμός, μέγεθος, δομές, υπηρεσίες κτλ.

Πριν από λίγες ημέρες, κλιμάκιο από το Υπουργείο Εσωτερικών επισκέφθηκε το δημαρχείο Ηρακλείου για να πραγματοποιήσει τις πρώτες επαφές με το προσωπικό του Δήμου. Στην εν λόγω συνάντηση οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις και εμπειρίες επάνω σε θέματα λειτουργίας λογιστηρίου, χρήσης λογισμικού και προγραμμάτων, απασχολούμενο προσωπικό κ.α.

Οι άνθρωποι του Υπουργείου κατέγραψαν τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, σύντομα δε θα ακολουθήσει η ένταξη του Δήμου στην πιλοτική φάση του προγράμματος.

 

Προηγούμενο άρθρο   Οι « προτεραιότητες»
Επόμενο άρθροΣ΄εξέλιξη τα « Επιχειρησιακά» για τον λειτουργικό εκσυγχρονισμό των δήμων