DSC_0017

Έχει ήδη ολοκληρωθεί και βρίσκεται  σε φάση δοκιμαστικής λειτουργίας ο αγωγός  φυσικού αερίου μέχρι τη Μεγαλόπολη της ΔΕΣΦΑ , όπως ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης.

Ο κ. Τατούλης εξήρε το επίπεδο συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και του ΔΕΣΦΑ για την κατασκευή του αγωγού αλλά και τη σημαντική προσφορά  του , σε ένα σύλλογο με κρίσιμη κοινωνική προσφορά, όπως είπε  ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τη δωρεά ενός καινούργιου οχήματος από το ΔΕΣΦΑ προς τον Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου χαρακτήρισε τον Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας και σημείωσε ιδιαίτερα την κοινωνική προσφορά του στη διαχείριση των φυσικών καταστροφών, στη δασοπροστασία, αλλά και στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, με την υποστήριξη και ανάδειξη του κυνηγετικού τουρισμού στα βουνά της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ κ. Κωνσταντίνος Ξιφαράς αναφερόμενος στην ολοκλήρωση του αγωγού, τον χαρακτήρισε τεράστιο έργο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και συγκριτικό της πλεονέκτημα, ενώ σημείωσε ότι η εξαιρετική συνεργασία τους θα αποτελέσει τον πιλότο για τη συνεργασία του με τις άλλες περιφέρειες της χώρας. Αναφερόμενος στη δράση του Κυνηγετικού Συλλόγου ο κ. Ξιφαράς τον χαρακτήρισε θεματοφύλακα του περιβάλλοντος και πρόσθεσε ότι η συνεργασία που έχει αναπτυχθεί θα συνεχιστεί και κατά τη λειτουργία του αγωγού.

Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης κ. Ρουμελιώτης, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δωρεά, ευχαρίστησε θερμά τον ΔΕΣΦΑ και τον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη για την καθοριστική συμβολή του στην ευόδωση του αιτήματος του Συλλόγου. Ο κ. Ρουμελιώτης έκανε λόγο για προσφορά μεγίστης σημασίας, η οποία είναι προϊόν σωστής διαχείρισης και διεκδίκησης του συνόλου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και πρόσθεσε ότι το όχημα, αφενός, θα καλύψει τις ανάγκες του Συλλόγου, αφετέρου, θα αποτελέσει ένα ακόμα εργαλείο για την καταπολέμηση της λαθροθηρίας και ενίσχυσης των πυροσβεστικών υπηρεσιών, αφού θα συμπληρωθεί και με πυροσβεστικό εξοπλισμό.

Προηγούμενο άρθροΜαθητική Φυσιολατρική διαδρομή την Κυριακή στα Χανιά
Επόμενο άρθροΔεν μάσησε τα λόγια του ο Παυλίδης για τα αίτια των πλημμυρών στη Ροδόπη