STERGIOUΒ_newsTA

Ο « φόβος» για την πολιτική του « πρόταση » ήταν η αιτία που για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια συνένωσε δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ , της ΔΗΜΑΡ και Πασοκογενείς , στην ΠΕΔΑ και  δεν τον εξέλεξαν πρόεδρο.

Αυτό  ήταν που « κατάλαβε» , ο δήμαρχος Πεντέλης και διεκδικητής του προεδρικού θώκου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής , Δημήτρης Στεργίου ,  από την ευρύτατη αυτή πολιτική  συνεργασία , που σηματοδοτί σημαντικές αυτοδιοικητικές και πολιτικές εξελίξεις .

« Εκ του αποτελέσματος των εκλογών αυτών και της διαδικασίας εξέλιξης των παράξενων διαπλοκών συνεργασίας ΠΑΣΟΚ (Σαράντης Νίκος δήμαρχος Αγ. Αναργύρων-Καματερού) ΣΥΡΙΖΑ (Γκότσης Ηρακλής Δήμαρχος Ν. Ιωνίας) ΔΗΜΑΡ (Ιωακειμίδης Γιώργος Δήμαρχος Αγ. Ιωάννη Ρέντη) που έγιναν, σαφώς προκύπτουν ότι : Η αυτοδιοικητική πρόταση της Ενωμένης Αυτοδιοίκησης Αττικής, φόβισε και συσπείρωσε» .

Ότι πείς …μεγάλε .

Προηγούμενο άρθροΤελείως  «άφραγκος»  και στην κορυφή των υπερχρεωμένων  πάλι ο Πειραιάς
Επόμενο άρθροΔριμύτατη κριτική Σακελλαρίδη σε Καμίνη για ολιγωρία στα αντιπλημμυρικά