asomaton00003

Σε εκδήλωση στο Δημαρχείο Αίγινας, ο Δήμος τίμησε  τους μαθητές του Νηπιαγωγείου Αγίων Ασωμάτων  για την  πρωτοβουλία  τους , να καθαρίσουν  την πλαζ Παναγίτσας .

Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου με γράμμα που έστειλαν στον Δήμαρχο εκφράζουν τις ευχαριστίες τους καθώς τους δόθηκε η ευκαιρία αυτή να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και ιδιαίτερα των ακτών στέλνοντας ταυτόχρονα το μήνυμά τους που είναι : θέλουμε καθαρές παραλίες

Οι μικροί μαθητές συνόδευσαν το γράμμα τους με ζωγραφιές και θέμα “ Θάλασσα και παραλίες”

Ο κ. Δήμαρχος συγκινημένος και ανταποκρινόμενος στην ευαισθησία των παιδιών τα προσκάλεσε στο Δημαρχείο δίνοντας στο καθένα έναν έπαινο για την συμβολή τους στην προσπάθεια του Δήμου για καθαρότερες παραλίες και ακτές. Σε σύντομη αναφορά του στο θέμα είπε στα παιδιά ότι τέτοιες πρωτοβουλίες και ευαισθησίες θα πρέπει να τα ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή και τούς ζήτησε να φυλάξουν τον έπαινο αυτό που είναι μικρής αξίας , αλλά θα τούς θυμίζει ότι κάποια στιγμή προσέφεραν κάτι τόσο σημαντικό στον τόπο τους στην Αίγινα.

Προηγούμενο άρθροΜε δωρεάν παραστάσεις και φτηνά εισιτήρια οι εκδηλώσεις των « 48ων Δημητρίων» του Δήμου Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΔωρεάν οι Βρεφονηπιακοί – Παιδικοί σταθμοί του Δήμου Πεντέλης