
Με ειρωνεία αλλά γεμάτη αγανάκτηση για την τριτοκοσμική «λογική» και προπαντός πρακτική της ΕΥΔΑΠ σε βάρος προπαντός της δημόσιας υγείας , είναι η ανακοίνωση του Δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, για το επαναλαμβανόμενο εδώ και χρόνια « φαινόμενο» να πλημμυρίζει η Λ. Ποσειδώνος από βοθρολύματα.
Ναι καλά διαβάσατε στην Παραλιακή. Στην « Αθηναική Ριβιέρα» όπως την αναφέρουν ο πρωθυπουργός , ο περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς και λοιποί.
Μόλις λίγα εκατοντάδες μέτρα από το μεγάλο έργο στο « Ελληνικό», με τις τεράστιες επενδύσεις .
Όπως καταγγέλλει ο δήμαρχος στην ανακοίνωση του , την οποία συνοδεύει και με σχετική φωτογραφία η ΕΥΔΑΠ στέλνει φορτηγό, το οποίο , τι λέτε ότι κάνει;
« Πατάει το καπάκι της αποχέτευση» επί του οδοστρώματος της λεωφόρου «για να βγουν μερικά λύματα από την αποχέτευση στην Ποσειδώνος» και έτσι « γίνεται η “δουλειά”.
Τι ερώτημα είναι , εισαγγελέας έχει παρέμβει;
Ο Δήμος έχει ζητήσει την παρέμβαση του;
Οι αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής , τι έχει πράξει; Είναι δυνατόν να μη το γνωρίζει;
Οι παρατάξεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής , τι έχουν πράξει εκτός από κάποιες ενδεχομένως περιστασιακές αναφορές;
Όλη η ανάρτηση του Δημάρχου , έχει ως εξής :
«Κάθε χρόνο, με τις πρώτες βροχές, μαζί με τα σαλιγκάρια βγαίνει και το φορτηγό της ΕΥΔΑΠ, για να πατάει το καπάκι της αποχέτευσης.
Λίγο το πατάει, λίγο το αφήνει για να βγουν μερικά λύματα από την αποχέτευση στην Ποσειδώνος, γίνεται η “δουλειά”.
Παράπονο δεν έχουμε και φέτος, πλούσια η “χορηγία” της ΕΥΔΑΠ στους κατοίκους της περιοχής και στους διερχόμενους οδηγούς…
Περιμένουμε, επιτέλους, να ξεκινήσει το έργο που διαβάζουμε σήμερα σε ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ ότι προχωράει, όπως ζητάμε εδώ και 20-30 χρόνια.
ΩΣ ΠΟΤΕ;».




