
Για πρώτη φορά ο Δήμος της Πεντέλης θα προβληθεί μέσα από μια διεθνή κινηματογραφική παραγωγή.
Ο Χολιγουντιανός σταρ Μπράντ Πιτ και η παραγωγή της πολυαναμενόμενης ταινίας «The Riders» που γυρίζεται στην Ελλάδα, συνεχίζουν τώρα στην Πεντέλη και συγκεκριμένα στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Protothema, το Μέγαρο επιλέχθηκε γιατί οι χώροι του, οι ψηλοτάβανες αίθουσες και τα κελάρια του, συνέθεσαν ένα ζητούμενο που ήταν το τέλειο σκηνικό που αναζητούσε η παραγωγή, οι άνθρωποι της οποίας βρίσκονται από το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή, όπου εργάζονται πυρετωδώς.
Το αίτημα φιλοξενίας της διεθνούς παραγωγής, που προβάλλει την Ελλάδα στο εξωτερικό, έγινε δεκτό από τον Δήμο Πεντέλης, και έτσι για τις επόμενες μέρες το Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας έχει δανείσει τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του, διαμορφωμένο σκηνικά σε Υδραίικη αρχοντική οικία, στην οποία σύμφωνα με το σενάριο, ο πρωταγωνιστής έχει καταφύγει με την ηθοποιό που υποδύεται την κόρη του.




