Με αποφασιστικές πράξεις που διασφαλίζουν στο έπακρον τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών του , ο Δήμαρχος της Πεύκης Λυκόβρυσης , Μάριος Ψυχάλης , δεν μένει στα « λόγια» όπως άλλοι συνάδελφοι του .
Χωρίς προηγούμενο ήταν και …εξακολουθεί να είναι απόφαση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης να κινηθεί νομικά κατά της παράνομης διπλής παρακράτησης του τέλους ταφής από τον ΕΔΣΝΑ, για το έτος 2022.
Πιο συγκεκριμένα η Δημοτική Αρχή Ψυχάλη έλαβε απόφαση καταλογισμού του ΕΔΣΝΑ για την παράνομη διπλή παρακράτηση του τέλους ταφής και δικαιώθηκε από τη δικαιοσύνη, καθώς εκδόθηκε η αναγκαστική κατάσχεση μέσω τραπεζικών λογαριασμών.
Τελικά, ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης εισέπραξε ηλεκτρονικά 239.000 € και 4.000 € τόκους, που αφορούν την παράνομη διπλή παρακράτηση του τέλους ταφής για το έτος 2022.
Έτσι , ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης είναι ο μοναδικός που έχει καταφέρει να εισπράξει τα χρήματα που αφορούσαν την παράνομη διπλή παρακράτηση του τέλους ταφής.

Προηγούμενο άρθρο5,6 τόνους ακατάλληλων τροφίμων κατάσχεσε η Περιφέρεια Αττικής
Επόμενο άρθρο