
Με τη φωνή και την δυναμική της εμφάνιση η πολυαγαπημένη τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη, Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής θα εγκαινιάσει τη Δευτέρα , 16 του μηνός , στις 7μμ την πλατεία της Ναυπηγοεπισκευαστικης Ζώνης στο Πέραμα, σε μια συναυλία με συμβολισμό για την «Επανεκκίνηση του Περάματος», σύνθημα με το οποίο τιτλοφορεί τα μεγάλα έργα του 2026 ο Δήμαρχος Γιάννης Λαγουδάκος.
Η «Πλατεία ΝΕΖ» (Πλατεία Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης) βρίσκεται κοντά στην κεντρική πύλη εισόδου της Ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης στο Δυτικό Άκρο του Περάματος, και ανακατασκευασμένη εγκαινιάζεται από το δήμαρχο με τη συναυλία της υπέροχης Μπέσσυ Αργυράκη και του Λάκη Τζορντανέλλι, την ερχόμενη Δευτέρα στις 16 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα.
Αριστερά της «πλατείας ΝΕΖ» εκτείνεται το αστικό πάρκο του Δυτικού Άκρου του Περάματος, του οποίου η εμβληματική ανάπλαση που ολοκληρώνει η δημοτική αρχή με πλούσιο πράσινο και εκτεταμένο φωτισμό, έχει μεταμορφώσει την περιοχή σε έναν θεαματικό χώρο αναψυχής και περιπάτου κοντά στο Πορθμείο. Ακριβώς πριν από την είσοδο των Ferry Boat βρίσκεται και η «πλατεία ΝΕΖ» που αναμένεται να ζωντανέψει την Δευτέρα με τις νότες και το κέφι του πλούσιου προγράμματος της Μπέσσυ Αργυράκη και του Λάκη Τζορντανέλλι.
Η μουσική παράσταση για τα εγκαίνια της πλατείας, που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα του εορτασμού των Απόκρεω από τη δημοτική αρχή, αναμένεται με ενθουσιασμό από μικρούς και μεγάλους πολίτες του Περάματος τους οποίους κάλεσαν σε κοινό βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Δήμαρχος Γιάννης Λαγουδάκος.




