Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Ηπειρώτικο Αντάμωμα του Συλλόγου Ηπειρωτών Μελισσίων «Η ΜΕΛΙΣΣΑ», στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης του καταστήματος «ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ».
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου, με δασκάλα την κα Ευτυχία Καψάλη, δίνοντας τον τόνο και την ατμόσφαιρα της Ηπείρου. Ακολούθησε το γλέντι με την καταπληκτική ηπειρώτικη κομπανία από τα Γιάννενα με τους ξεχωριστούς δεξιοτέχνες μουσικούς Β. Παπαγεωργίου (κλαρίνο), Ν. Δάσκαλος (τραγούδι), Θ. Βόλλας (λαούτο), Χρ. Πατσούρας (βιολί), Π. Λαζοκίτσιος (ντέφι).
Η ηπειρώτικη κομπανία κράτησε αμείωτο το κέφι των παρευρισκομένων, οι οποίοι –παρά τη χαμηλής ένταση τριαντάλεπτη βροχή- παρέμειναν και γλέντησαν με μεράκι και ενθουσιασμό, αποδεικνύοντας πως η παράδοση και η αγάπη για τη μουσική μας ενώνουν.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους το φετινό Ηπειρώτικο Αντάμωμα, καθώς και στους χορηγούς που στήριξαν ουσιαστικά την εκδήλωση: Εταιρεία ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, Κρεοπωλείο Μπούμπας, ΠΛΑΙΣΙΟ Α.Ε., Παγοκύβοι BLUE ICE, Αρτοποιείο Κ. Παλαιοδήμος, Τρίγωνο Μελισσίων.
«Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στον Δήμο Πεντέλης για την πολύτιμη τεχνική υποστήριξη, καθώς και στον Μικρασιατικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μελισσίων «Άγιος Γεώργιος Γκιουλμπαξε» για τη διάθεση εξοπλισμού.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους:
● Η ανεξάρτητη Βουλευτής Αθηνά Λινού.
● Οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Πεντέλης Δ. Τσούκλερης, Άρ. Αργύρη
● Οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Πεντέλης: Δ. Κεχαγιά, Δ. Παπακωνσταντίνου, Ά. Παλαιοδήμος, Κ.Αποστολίδης
● Η Περιφερειακή Σύμβουλος Βορείου Τομέα Αττικής. Κλ. Αποστολίδου,
● Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πεντέλης Αθ. Μπάρκας, Βλ. Σιώμος, Σ. Φλίντρας, Γ. Ζώης, Γ. Μπουλούκος, Λ. Κοντουλάκος,
● Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Έ. Χαλάτση, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Π. Γκανιάτσος, το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Β’ Αθήνας Ρ. Σαραντίδου
● Από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Πεντέλης: η Πρόεδρος Μ. Κοτζαπηγίκογλου, η Αντιπρόεδρος Μ. Τουγουντζόγλου, η Ταμίας Χρ. Χανδόλια.
● Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Υπερπολυτέκνων Ελλάδας Δ.Παλιάκης
Επίσης, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Πεντέλης: ο πρόεδρος Π. Γκατζόλης και ο Αντιπρόεδρος Σ. Τσουκαλάς από τον Μικρασιατικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μελισσίων «Άγιος Γεώργιος Γκιουλμπαξέ», η πρόεδρος Ε. Γκρέτσα, ο αντιπρόεδρος κ. Χ. Αρναουτόπουλος και ο επίτιμος πρόεδρος Π. Μούστρης του Συλλόγου Πελοποννησίων Πεντέλης· η πρόεδρος Ά. Τσεβά του Συλλόγου Κυκλαδιτών Νέας Πεντέλης, η πρόεδρος Χ. Μπάμπου, ο ταμίας Μ. Έτοιμος και η έφορος Α. Ζώη του Συλλόγου Κρητών Νέας Πεντέλης.
Ιδιαίτερα σημαντική η παρουσία της μεγάλης Ηπειρώτισσας τραγουδίστριας Παγώνας Αθανασίου!
Χάρη στη συμβολή όλων, το Ηπειρώτικο Αντάμωμα στέφθηκε με επιτυχία και ανέδειξε για άλλη μια φορά τη ζωντάνια και τη δύναμη της ηπειρώτικης παράδοσης στα Μελίσσια».