Συνεχίζονται οι έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19 που πραγματοποιούν κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χαλκηδόνος.
Την Τρίτη 18 Ιανουαρίου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει ελέγχους από τις 9.30 το πρωί έως τις 14.30 το μεσημέρι στα Κουφάλια (Πνευματικό Κέντρο Κ. Χατζάκος).
Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.
Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

Προηγούμενο άρθροΕπιδοτούμενο πρόγραμμα για τους ανέργους της Κατερίνης
Επόμενο άρθροΜε την αξέχαστη Μελίνα ο Δήμος Αθηναίων ανοίγει την αυλαία του Πολιτισμού για το 2022