dimarxeio agia paraskeys sideris dabarisΑνέβηκαν οι τόνοι σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγ. Παρσσκευής , με τις καταγγελίες της  μέχρι πριν λίγους μήνες Αντιδημάρχου και νυν ανεξάρτητης Δημοτικής Συμβούλου , Ελένης Δάβαρη, ότι υφίστανται  διώξεις υπηρεσιακοί παράγοντες , με τους οποίους είχε αγαστή συνεργασία ., όταν ασκούσε διοίκηση .
Ισχυρισμό, που απέριψε ο Δήμαρχος , Βασίλης Ζορμπάς , καλώντας την  να  μιλήσει με ονόματα και επισημαίνοντας ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουν ανάγκη από « προστάτες».
Πιο συγκεκριμένα , η κυρία Δάβαρη υποστήριξε ότι  όσοι υπάλληλοι την είχαν βοηθήσει στο έργο της ως Αντιδήμαρχος, διατηρώντας μαζί τους μια άψογη συνεργασία, σήμερα διώκονται.         «Μου κάνει εντύπωση που άνθρωποι που φροντίζουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους, σήμερα στοχοποιούνται από ανθρώπους που εξυπηρετούν προσωπικά συμφέροντα και «βολέματα» και επιβιώνουν με οποιαδήποτε διοίκηση έχει περάσει από εδώ» επισήμανε.     Για άλλη μια φορά , αναφέρθηκε επικριτικά για τον  διευθυντή περιβάλλοντος, τονίζοντας ότι στα δύο χρόνια της αντιδημαρχίας της ήταν «ανύπαρκτος, αδιάφορος, αναποτελεσματικός και σίγουρα υπόλογος», λόγω της θέσης του, για την κλοπή της υδροφόρας, για την οποία αδιαφόρησε να κάνει ΕΔΕ, αλλά και για τις κλοπές στα δύο μικρά σάρωθρα.        Κατηγόρησε δε το Δήμαρχο, κ. Ζορμπά ότι  αδιαφόρησε για τις δύο αναφορές της σχετικά με το θέμα.
Σταθόπουλος
Στις καταγγελίες της κ. Δάβαρη αναφέρθηκε και ο επικεφαλής της «Νίκης» Γιάννης Σταθόπουλος. «Επειδή έχουμε έναν Δήμαρχο ο οποίος έχει μεγάλη – σε δηλώσεις – τουλάχιστον δραστηριότητα περί της διαφάνειας, της ανταπόκρισης των υπαλλήλων κλπ, θα ήθελα πραγματικά να τοποθετηθείτε» παρατήρησε απευθυνόμενος στο Δήμαρχο και πρόσθεσε: «Πραγματικά με εκπλήσσει το ότι δεν αισθάνεστε την ανάγκη να απαντήσετε σε μια σειρά από στοιχεία τα οποία είναι πολύ συγκεκριμένα».
Ζορμπάς
Από την πλευρά του , ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, κάλεσε την κ. Δάβαρη να αναφέρει δημόσια, αν γνωρίζει, τα ονόματα των υπαλλήλων που διώκονται, λέγοντας ότι εκείνος δεν γνωρίζει κανέναν που να είναι διωκόμενος. Σημείωσε επίσης ότι οι υπάλληλοι δεν χρειάζονται «προστάτες», αφού μπορούν να προστατευθούν μέσω των συλλογικών τους οργάνων.              «Εγώ δεν είχα καμία τέτοια καταγγελία. Προφανώς την είδατε σε όνειρο αυτή» είπε, προκαλώντας αντιδράσεις.         Όσον αφορά τις καταγγελίες για τον διευθυντή περιβάλλοντος, ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι πρόκειται για έναν επιστήμονα και επί χρόνια υπάλληλο του Δήμου, επισημαίνοντας ότι αυτά που ακούστηκαν είναι μηνύσιμα.
«Είναι συκοφαντικά, προσβλητικά και απαξιωτικά για μια προσωπικότητα, για το συγκεκριμένο διευθυντή» είπε και δήλωσε ότι προτίθεται την επόμενη ημέρα να του δώσει τα πρακτικά της συνεδρίασης, για να προβεί αν το επιθυμεί, σε περαιτέρω ενέργειες.

Προηγούμενο άρθροΜεγάλη διάκριση από τις μαθήτριες του Δήμου Προσοτσάνης
Επόμενο άρθροΣτην τελική ευθεία το νέο κολυμβητήριο του Δήμου Περιστερίου. Ένα ακόμη μεγάλο έργο από τον Σγουρό στη Δυτ. Αθήνα (video)