Όχι μια φορά ή δυο , ούτε με προυπολογισμό λίγες χιλιάδες ή δεκάδες χιλιάδες ευρώ αλλά σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ανέρχονται τα ποσά των αναθέσεων που έχει προβεί η « αριστερή» ( 😉 , « κεντροαριστερή» (;) δήμαρχος του Αγ. Δημητρίου , Μαρία Ανδρούτσου, σε εργολάβους για εργασίες πρασίνου, τα οποία οφείλει ο δήμος να κάνει.
Κάτι που ελάχιστοι δήμοι έχουν πράξει, με συγκεκριμένους « γαλάζιους» δημάρχους που διαχρονικά δεν κρύβουν ότι επιθυμούν αυτό το μοντέλο της Αυτοδιοίκησης . Στο οποίο κατά τ΄ άλλα «εναντιώνεται» η Δημοτική Αρχή Ανδρούτσου , που έχει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και στα θεσμικά όργανα είναι ιδρυτικό μέλος της παράταξης « Νέα Αυτοδιοίκηση», επικεφαλής της οποίας είναι ο δήμαρχος Νικαίας –Ρέντη , Γιώργος Ιωακειμίδης.
Η κυρία Ανδρούτσου λοιπόν , πρώην ΠΑΣΟΚ και μετά το 2015… ΣΥΡΙΖΑ, ήταν αποκαλυπτική σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , όπως καταγγέλλει ο ο Αλέξανδρος Αρβανιτάκης, επικεφαλής της παράταξης «Πρωτοβουλία Αγ. Δημητρίου».
Όπως καταγγέλλει συγκεκριμένα , σ΄ανακοίνωση του , ο κ. Αρβανιτάκης , στη συνεδρίαση , «επανέλαβε με περίσσια υπερηφάνεια ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Τάσος Αδαμόπουλος, ότι η δημοτική αρχή έχει δώσει σε απευθείας αναθέσεις ποσά που ξεπερνούν τις 800.000 ευρώ την τελευταία πενταετία, και ότι ουσιαστικά η απόφαση της δημοτικής αρχής για τριετή σύμβαση στο Πράσινο υπαγορεύεται από τις επισημάνσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η πρακτική της διοίκησης Ανδρούτσου με κατάτμηση ενός ενιαίου έργου στο Πράσινο και κατάχρηση του εργαλείου των απευθείας αναθέσεων».
Φαντάζεστε λοιπόν και να μην ήταν …. « αριστερή» ;

Προηγούμενο άρθροΘα καταθέσουν τελικά μήνυση κατά του δημάρχου Πόρου;
Επόμενο άρθρο