Πιστή στο καλοκαιρινό της ραντεβού , Θερινή Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου Μεταμόρφωσης
Θα γίνουν συνολικά 50 προβολές με ελεύθερη είσοδο για όλους, με ταινίες για παιδιά (κάθε ηλικίας) και μεγάλους. Ένα πρόγραμμα που θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο.
Φυσικά μετά την επιτυχία της δράσης ”Ραντεβού στο σινεμά με τον παππού και τη γιαγιά” δεν θα μπορούσε να μην φροντίσει να συνεχιστεί και φέτος, συνεργαζόμεη με την αντίστοιχη διεύθυνση, για τους ”μεγάλους μας εφήβους”, τα μέλη των ΚΑΠΗ , με προγραμματισμένες ειδικές προβολές.
Επίσης , θα υπάρξουν και συνδυαστικές θεματικές δράσεις όπως μικρές συναυλίες ακουστικού χαρακτήρα, παραστάσεις κουκλοθέατρου (κ.α) που θα πραγματοποιηθούν πριν από επιλεγμένες προβολές, ενώ μια νέα καινοτομία, που φέτος εγκαινιάζεται, αποτελεί η διεξαγωγή προβολών σε τρία νέα σημεία της πόλης μας, εκτός από το 1ο ΔΣ και το Ανοιχτό Θεατράκι Αττικής Οδού, που θα αποτελέσουν τους κύριους χώρους. Επιπλέον έχει προγραμματιστεί ειδική προβολή με θέμα σχετικό με τους τετράποδους φίλους μας που θα συνοδευτεί από ανάλογη δράση σε συνεργασία με την αντίστοιχη υπηρεσία.
Επιλέχθηκαν ταινίες για όλα τα γούστα, πολλές εξ’ αυτών οσκαρικές, καθώς και άλλες που έχουν αποσπάσει διακρίσεις και βραβεία σε διεθνή & ελληνικά κινηματογραφικά φεστιβάλ.
Αυτονόητο πως είναι υποχρεωτική η τήρηση των μέτρων για την πρόληψη της Covid 19 (όπως αυτά ορίζονται από τις αρμόδιες αρχές).