πυργος-πυροσβεστικη

Στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο  του Πύργου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσή και του νέου Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ιωάννη Πετρούτσου.

Στη σύσκεψη επίσης συμμετείχαν ο Υποδιοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου κ. Κων/νος Κατσαριώτης και η Προϊσταμένη Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πύργου κα. Αγγελική Διονυσοπούλου.

Κατά την σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την από κοινού αντιμετώπιση των Δασικών Πυρκαγιών, την Πυρασφάλεια των κτηρίων του Δήμου και των Σχολικών Κτηρίων, των εγκαταλελειμμένων οικοπέδων, η προσβασιμότητα πυροσβεστικών οχημάτων στο κέντρο του Πύργου, καθώς και η αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος των συσσωρευμένων δεματοποιημένων απορριμμάτων στο Ποτόκι.

Προηγούμενο άρθροΕνίσχυσε  τον  στόλο της Πολιτικής Προστασίας  του , το Μαρούσι
Επόμενο άρθροΕνώνουν δυνάμεις και εμπειρίες οι ευρωπαικές πόλεις για το μεταναστευτικό