Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα rapid tests, από τα εξειδικευμένα κλιμάκια Ιατρών και Νοσηλευτών της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ στο πλαίσιο της Δράσης «Ιπποκράτης» η οποία υλοποιείται με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν από την Παρασκευή 21/5/21 έως και Παρασκευή 28/5/21 τα Rapid test ανέρχονται στους 2.828, ενώ συνολικά από τις 3/03/21 που έχει ξεκινήσει η δράση μέχρι χθες 28/05/21 έχουν υλοποιηθεί 35.124 rapid tests.
Από την Παρασκευή 21/5/21 έως και Παρασκευή 28/5/21 οι κινητές ομάδες επισκέφτηκαν τις παρακάτω περιοχές: Αθήνα, Νέα Φιλαδέλφεια, Πειραιά, Κερατσίνι, Σπάτα, Πόρτο Ράφτη, Περιστέρι, Μαρκόπουλο, Παλαιό Φάληρο, Ηράκλειο, Γλυφάδα, Λυκόβρυση, Παλλήνη, Ζωγράφου, Βύρωνα, Ρέντη, Αμπελόκηπους, Ανάβυσσο, Νέα Σμύρνη, Σαλαμίνα, Χαλάνδρι, Δάφνη και Πετρούπολη. Επιπλέον, μεταξύ των Δομών που πραγματοποιήθηκαν test, συμπεριλαμβάνονται Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, Λαϊκές Αγορές, κ.α..