Αρχική Δήμοι 220 εμβολιασμοί για τον κορωνοιό καθημερινά στο Κέντρο Υγείας Νικαίας

220 εμβολιασμοί για τον κορωνοιό καθημερινά στο Κέντρο Υγείας Νικαίας

Στο Κέντρο Υγείας της Νίκαιας είναι το εμβολιαστικό Κέντρο για την αντιμετώπιση του Covid-19 (Καισαρείας 32).
Πριν από λίγες μέρες ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Προσχολικής Αγωγής Κώστα Μαραγκάκη, επισκέφθηκε το Κέντρο προκειμένου να ενημερωθεί για την ανταπόκριση του κόσμου.
Ο Επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου κ. Γιώργος Σολωμός τόνισε ότι έως σήμερα έχουν εξυπηρετηθεί περισσότεροι από 2.000 πολίτες με μέσο όρο εμβολιασμών 220 την ημέρα.
Ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Ιωακειμίδης αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Με στόχο την καλύτερη δυνατή κάλυψη του πληθυσμού στο Κέντρο Υγείας του Δήμου μας λειτουργεί το Εμβολιαστικό Κέντρο κατά του Covid-19 που εξυπηρετεί όλη τη Β’ Περιφέρεια Πειραιά. Mετά την πρόσφατη επίσκεψή μου στο χώρο, με χαρά ενημερώθηκα για την οργανωμένη και ασφαλή προσέλευση του κόσμου στο Κέντρο. Σ’ αυτό τον αγώνα με την πανδημία, κρίνεται απαραίτητη η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Υπουργείων, Επιστημονικής Κοινότητας.
Η ανάγκη λήψης μέτρων με στόχο την ευρεία εφαρμογή του εμβολιαστικού προγράμματος κατά του Covid-19 είναι προφανής. Ως Δημοτική Αρχή με όσα μέσα και χώρους διαθέτουμε, συμβάλλουμε σ’αυτή την Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού γιατί η μοναδική επιλογή που έχουμε είναι να βγούμε νικητές».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Εμβολιαστικό Κέντρο (Καισαρείας 32, τηλ. 2104912140 ) λειτουργεί από Δευτέρα έως και Σάββατο, ώρες 08.00-8.00 μ.μ.

Exit mobile version