μπάζα άλσος Περραιβού

«Η καθαριότητα, η  υγεία και η  ευπρέπεια  της πόλης μας είναι  υποχρέωση και καθήκον όλων μας. Κάποιοι αδιαφορούν για όλα αυτά και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η “διευκόλυνση τους”.

Αυτό καταγγέλλει ο Δήμος Ηλιούπολης , μ΄αφορμή την κατάσταση στο Άλσος Περραιβού που, όπως  φαίνεται στη φωτογραφία, κάποιοι ασυνείδητοι αδιαφορώντας για την υγεία των περίοικων και την ασφάλεια των παιδιών πέταξαν μπάζα, άχρηστα αντικείμενα κ.λπ.

Ο Δήμος δηλώνει ότι  δεν πρόκειται να επιτρέψει τέτοιες  πρακτικές που αδιαφορούν  για τη πόλη , θέτουν  σε κίνδυνο τη ζωή μας και  προκαλούν  μεγάλο  κόστος , αφού πλέον για να μεταφέρει μπάζα στη χωματερή πρέπει να πληρώσει, και το κόστος επιμερίζεται σε όλους τους δημότες.

«Οι  παραβάτες  που  ρυπαίνουν  τη πόλη  μας θα  κληθούν να πληρώσουν  το  κόστος  αλλά και  να  καταβάλουν  τα πρόστιμα που  προβλέπονται» διαβεβαιώνει.

Παράλληλα για όσους έχουν μπάζα θα τοποθετήσει  ικανό αριθμό τέτοιων «σκαφών» σε διάφορα σημεία της πόλης. Επίσης, θέτει στη διάθεσή τους ικανό αριθμό «σκαφών» για την εξυπηρέτησή τους.

 

Προηγούμενο άρθροΡιζικά διαφορετικές οι απόψεις Μπεου – Σκοτινιώτη για το λιμάνι Βόλου
Επόμενο άρθροΠρωτουβουλίες αντιμετώπισης της Επιθετικότητας στο Σχολείο, στην Έδεσσα