Ερώτημα με πολλά υπονοούμενα κατέθεσε στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου προς τη δημοτική αρχή ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συμμαχία στον Πειραιά» Γιάννης Καρδαράς, σχετικά με τους λόγους ανανέωσης της σύμβασης του συνταξιούχου «συμβούλου του δημάρχου» και πρώην προέδρου του Σωματείου των εργαζομένων του δήμου Αλέξανδρου Νταβέλη, με 24.000 ευρώ ετησίως…! Ο κ. Καρδαράς υποστήριξε πως εξακολουθεί να βλέπει αρκετά ογκώδη αντικείμενα στην πόλη, ενώ ταυτόχρονα αναρωτήθηκε για ποιο λόγο θα πρέπει να έχει σύμβαση ο Δήμος με πρώην εργαζόμενο και συνδικαλιστή του Δήμου, λέγοντας πως όλα αυτά γίνονται στο πλαίσιο εκπλήρωσης μιας συμφωνίας….!
«Εγώ, πρέπει να σας πω, ότι εξακολουθώ να βλέπω αρκετά ογκώδη αντικείμενα στον Πειραιά. Τώρα τι δουλειά κάνει ο κ. Νταβέλης, νομίζω ότι θα έπρεπε, επειδή είναι χρήματα του δήμου 24.000 ευρώ σ’ ένα συνταξιούχο, πρώην υπάλληλο του δήμου, και θεωρούμε ότι όλα αυτά γίνονται σε μια βάση εκπλήρωσης ενός καθήκοντος ή άλλων λόγων που δεν μπορώ να τους εκτιμήσω…Πώς είναι δυνατόν δηλαδή να προσλαμβάνεται ένας παλιός υπάλληλος του δήμου, για να κάνει μία δουλειά έναντι 24.000 ευρώ και να υπάρχουν και ογκώδη αντικείμενα στο δήμο;», ήταν τα λόγια του Γιάννη Καρδαρά.
Κάρλες Από την πλευρά του και απόντος του δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου, ο αναπληρωτής Αναστάσιος Κάρλες, απάντησε χωρίς εντούτοις να «απαντήσει»…στο «καυτό» ερώτημα!
«Ο κ. Νταβέλης είναι σύμβουλος του δημάρχου και είναι στη δικαιοδοσία του δημάρχου και μπορεί ο δήμαρχος να αναθέτει δουλειά σε όποιον νομίζει ότι τον εξυπηρετεί. Εμένα αν με ρωτούσατε και ο χειρότερος μου αντίπαλος να ήτανε ο κ. Μιχαλολιάκος, θα έλεγα καλά έκανε, διότι με την επιλογή 2-3 προσώπων, με το να τους βάλει σε αυτές τις κατάλληλες θέσεις ή να αποκτήσει τέτοιους συμβούλους, η πόλη είναι καθαρή και πολύ καθαρότερη χωρίς καμία σύγκριση με την προηγούμενη περίοδο και με λιγότερο κόσμο από την προηγούμενη περίοδο. Αυτό λέει πολλά και σημαίνει ότι κάποιοι μπορούνε να κατευθύνουνε την υπηρεσία καθαριότητας ή να βοηθάνε με τις γνώσεις τους στα ογκώδη η οποιαδήποτε αντικείμενα και η πόλη μας να είναι καθαρή», δήλωσε ο κ. Κάρλες προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα…!




