apostolos-katsifaras-thumb-large

Τις εγκαταστάσεις τγς εταιρίας Ολύμπια Σταρ 1, που έχει ως έδρα τη Γαστούνη στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και ασχολείται με τις εξαγωγές φρούτων, επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας  και συναντήθηκε με τους ιδιοκτήτες της

Πρόκειται για μία εταιρία που λειτουργεί πάνω από 30 χρόνια στον κλάδο του εμπορίου, της συσκευασίας, της τυποποίησης και της εξαγωγής φρέσκων φρούτων και η οποία κάνει νέα επέκταση με ίδια κεφάλαια.

Εξάγει μεγάλες ποσότητες σε πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια, φράουλες και καρπούζια σε όλα τα Βαλκάνια, στην Ευρώπη, στη Ρωσία και πιο συγκεκριμένα σε: Σερβία, Μαυροβούνιο, Κόσσοβο, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ρωσία, Ιταλία, Αυστρία, Ουκρανία, Τσεχία και Ουγγαρία.

«Η συγκεκριμένη εταιρία αποτελεί ένα παράδειγμα καλής επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας και ουσιαστικά αποδεικνύει πως ο πρωτογενής τομέας μπορεί να αποτελέσει τη λύση για την ανάκαμψη και ανάπτυξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της χώρας, για αυτό και είναι μία προσπάθεια που στηρίζουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσιφάρας.

Προηγούμενο άρθροΝ.Σοφιανός: Δήμαρχος της συγκυβέρνησης ο Καμίνης
Επόμενο άρθροΕπαναφορά τομέων και ειδικοτήτων στα επαγγελματικά λύκεια ζητά ο Δήμος Θεσσαλονίκης