psalidopoulos_eksarxou

Στο χώρο των δημοτικών ιατρείων Καλλιθέας πραγματοποίησε ς προεκλογική συγκέντρωση η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Η Καλλιθέα Μπροστά», Αθηνά Εξάρχου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο νυν αντιδήμαρχος και υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας, Θοδωρής Ψαλιδόπουλος.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Ψαλιδόπουλος υπογράμμισε την επιτακτική ανάγκη της αδιάλειπτης λειτουργίας των δημοτικών ιατρείων, καθώς και όλων των προνοιακών δομών υπό την αιγίδα της Δημοτικής Αρχής στις σημερινές συνθήκες της οικονομικής κρίσης. Παράλληλα, ο κ. Ψαλιδόπουλος έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ανάγκη για ευρεία διάδοση της έννοιας του εθελοντισμού.

«Ο εθελοντισμός, όπως αυτός συναντάται στα κοινωνικά ιατρεία που βρισκόμαστε σήμερα, δεν έχει και δεν πρέπει να έχει μόνο επικουρικό ρόλο στο κοινωνικό έργο του Δήμου. Το πνεύμα και η ουσία του εθελοντισμού έγκειται στο ότι ο κόσμος στέλνει ένα σαφές μήνυμα. Ένα μήνυμα ότι πλέον παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και δεν επαναπαύεται. Μεγάλο στοίχημα λοιπόν είναι να ενεργοποιηθεί ο δημότης της Καλλιθέας, να δραστηριοποιηθεί και να συστρατευθεί μαζί με τη Δημοτική Αρχή για την συνέχιση του κοινωνικού έργου της σε όλους τους τομείς, πράγμα που καθίσταται πιο αναγκαίο από ποτέ» σημείωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος, Θοδωρής Ψαλιδόπουλος.

Προηγούμενο άρθρο« Μιλά» το έργο τους
Επόμενο άρθροΕπισκέφθηκε τα « Παίδων»  η Δούρου