Μια ζεστή υποδοχή περίμενε την άφιξη της πρώτης πτήσης της Easy Jet στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου. Την πτήση υποδέχτηκε ο αερολιμένας με υδάτινη αψίδα που δημιούργησαν τα πυροσβεστικά οχήματα του αεροδρομίου. Και ήταν η πρώτη πτήση low cost αεροπορικής εταιρείας που προσγειώνεται στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου μετά από αρκετά χρόνια.
Η πτήση εκτελείται από το αεροδρόμιο Gatwick προς τη Νέα Αγχίαλο 2 φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Τετάρτη 20:40 και αναχωρεί στις 21:35 και κάθε Σάββατο στις 11:20 και αναχωρεί στο 12:00.
Ο αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης & Τουρισμού κ. Απόστολος Ζαρκάδας Βεργής και το τμήμα τουρισμού του Δήμου Βόλου υποδέχτηκε τους επιβάτες της πτήσης με έντυπο υλικό της περιοχής και χάρτες και η Ένωση επαγγελματιών εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος Νέας Αγχίαλου κέρασε τους επιβάτες τσίπουρο και τοπικά εδέσματα.





