katalipsi_dimarxeio_athinas_aftodioikisiΣε καταλήψεις των Δημαρχείων με κάλυψη της ΠΟΕ-ΟΤΑ και «διαρκείς» Γενικές Συνελεύσεις προκειμένου οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συζητήσουν, να εκτιμήσουν και να αποφασίσουν κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων με νέα 48ωρη Πανελλαδική Απεργία τη Δευτέρα 23 και την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου» προβαίνουν σήμερα οι εργαζόμενοι στους Δήμους όλης της χώρας .
Οι Γενικές Συνελεύσεις πραγματοποιούνται εν’ όψει της αυριανής  συνεδρίασης του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ, το οποίο θα λάβει και την οριστική απόφαση για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.
«Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους κατά της πολιτικής των μνημονίων που εφαρμόζει η κυβέρνηση κατ’ εντολής της τρόικας και η οποία στέλνει όλο και περισσότερους στην ανεργία μέσω της δήθεν «διαθεσιμότητας» και «κινητικότητας», ισοπεδώνει τα δικαιώματα των εργαζομένων και  εξαθλιώνει το λαό Θα πρέπει επιτέλους να μπει τέλος στην αδιέξοδη-καταστροφική πολιτική που επιβάλουν οι τοκογλύφοι δανειστές και υπηρετεί η δικομματική κυβέρνηση» , τονίζεται στην ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ .

Προηγούμενο άρθροΥψηλό επίπεδο σπουδών στο Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΟ Δακής ενεργοποιεί τις διαδικασίες του νέου πενταετούς Ε.Α.Π.