magiakis1-200x300

Προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής κατά της υπ’ αρ. 197/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου, που αφορά την έγκριση σύμβασης μεταξύ του Δήμου και της εταιρείας ΣΤΑΣΥ Α.Ε. για τη μίσθωση χώρου ιδιοκτησίας της στην πλατεία Ευτέρπης, κατέθεσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Λ. Μαγιάκης, Αικ. Ψάλτη και Π. Κούκουζας του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ»

Στην προσφυγή αναφέρεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο, εξαιτίας του μεταβατικού του χαρακτήρα, μέχρι την 1-9-2014 δεν μπορεί να παίρνει αποφάσεις που δεσμεύουν την πόλη για τα επόμενα τριάντα χρόνια.

Επιπλέον γίνεται αναφορά στους ιστορικούς, περιβαλλοντικούς και νομικούς  λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να υλοποιηθεί το έργο στη συγκεκριμένη θέση, ιδιαίτερα μετά την αναγγελία της έναρξης των διαδικασιών για την υλοποίηση της γραμμής 4 του μετρό που διέρχεται από τον χώρο της πλατείας Ευτέρπης.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν επίσης ζητήσει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΣΤΑΣΥ κ. Παπαθανάση, τον ΕΣΑΜ και τους συλλόγους του Κέντρου για να τους ενημερώσουν για τις θέσεις τους.

Προηγούμενο άρθροΑντίθετη  η ΕΝΠΕ στο άνοιγμα των καταστημάτων περισσότερες Κυριακές
Επόμενο άρθρο20 + 1 χρήσιμες απαντήσεις για τους ταξιδιώτες με πλοία