TRAM3    Την πρόθεση της διοίκησης του Δήμου Καλλιθέας να επιμείνει στη διεκδίκηση της διέλευσης του Μετρό για τη σύνδεση των έργων της παραλίας με το κέντρο της Αθήνας, επανέλαβε ο Δήμαρχος Δημήτρης Κάρναβος στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.     Αφορμή υπήρξαν σχετικές τοποθετήσεις στελεχών της αντιπολίτευσης, μεταξύ των οποίων και του μέλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γιώργου Αντωνακάκη, ο οποίος υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «ο Νιάρχος τα κατάφερε και το Μετρό θα πάει μέχρι εκεί, για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα».        Σχολιάζοντας λοιπόν την παραπάνω τοποθέτηση, ο Δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι το θέμα του Μετρό δεν έχει σε καμία περίπτωση λυθεί.
Όπως είπε ,  στην τελευταία ειδική συμβουλευτική επιτροπή, ειπώθηκε δια του αρμόδιου Υπουργού, ότι δεν υπάρχει πίστωση, ούτε κάποια μελέτη που να προχωράει για το Μετρό.

Επομένως, πρόσθεσε, προτείνεται η λύση του Τραμ για να προλάβουν τις εξελίξεις με τα έργα στην παραλία. «Δεν υπάρχει Μετρό αυτή τη στιγμή. Και αυτό διεκδικούμε» υπογράμμισε και πρόσθεσε:
«Αιτούμαστε την υιοθέτηση ενός δεσμευτικού νέου σχεδιασμού ανάπτυξης Μετρό και Τραμ στην Καλλιθέα, όπου τα δύο μέσα θα αλληλοσυμπληρώνονται. Και αναφερόμαστε στο σχεδιασμό  που υπάρχει στον Πειραιά. Εμείς δεν θέλουμε αποσπασματική λύση του Τραμ. Ανησυχούμε βαθύτατα για την περίπτωση μελλοντικά, ένα μέσο που είναι χρήσιμο στις σύγχρονες πόλεις, να πάει ασθμαίνοντος να σχεδιαστεί, και να είναι ζημιογόνο στο μέλλον».

Προηγούμενο άρθροΝα μην καταργηθούν λεωφορειακές γραμμές της ,  ζητά  η Γλυφάδα
Επόμενο άρθροΘέλουν να μη λειτουργούν στην Αθήνα οι φαρμακαποθήκες τα Σάββατα