osteoporosiΟ Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων Αγωγής Υγείας και Πρόληψης για τους δημότες-κατοίκους,διοργανώνουν από κοινού «Πρόγραμμα δωρεάν μετρήσεων Οστικής Πυκνότητας».
Οι μετρήσεις θα πραγματοποιούνται σε γυναίκες ηλικίας άνω των 45 ετών, στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής (Μεσογείων 415-417 , Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου ,Ισόγειο )
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν τις ημέρες: Τρίτη- Τετάρτη και Πέμπτη 28, 29 και 30 Μαΐου αντίστοιχα, ώρες 10:00 έως 15:00. Οι μετρήσεις οστικής πυκνότητας θα πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Δήμο Αγίας Παρασκευής (Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής)   ,τηλ.:2132004575 για τους υπαλλήλους του Δήμου, γραμματεία Κοινωνικής Πολιτικής, τηλ. :2106000998 και 210-6547700, Δημοτικά Ιατρεία .

Προηγούμενο άρθροΆρχισαν τα «όργανα». Μη νόμιμες και κατά τον Καλογερόπουλο οι 14 μετατάξεις επί Καζάκου , στο Δήμο Ζωγράφου
Επόμενο άρθροΜ. Σκουλάκης:Χρέος της Πολιτείας η στήριξη των κοινωνικών δομών των Δήμων