Ακριβώς αντίθετα με όσα πράττει και ζητεί σε επίπεδο Περιφέρειας, όπου στις εκλογές επικράτησε η υποψήφιά τους , Ζωή Δούρου , πράττει ο ΣΥΡΙΖΑ , στο Δήμο Αργυρούπολης , όπου ηττήθηκε ο νυν Δήμαρχος –στέλεχός του , κ. Κορτζίδης .
Ενώ λοιπόν , στην Περιφέρεια Αττικής , σχεδόν από την « επομένη» των εκλογών απαίτησε από την απερχόμενη πολιτική ηγεσία Σγουρού , πλήρη ενημέρωση και την έχει αδιάλειπτα από τότε μέχρι τώρα , στο Δήμο Αργυρούπολης – Ελληνικού , ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος . κ. Κωνσταντάτος , έχει φάει « πόρτα» στο αντίστοιχο αίτημά του .
«Δυο μέτρα , δυο σταθμά» (2)
Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα , στην Περιφέρεια Αττικής , όπου εκτός από τις αλλεπάλληλες κατ΄ιδίαν ενημερώσεις, οι απερχόμενοι αντιπεριφερειάρχες έχουν συγκαλέσει και προσκαλέσει σ΄αυτές τους αντίστοιχους της κυρίας Δούρου ( που θα αναλάβουν από 1 Σεπτεμεβρίου) , συσκέψεις με τα διευθυντικά στελέχη των Περιφερειακών Ενοτήτων τους. Ώστε να είναι από τώρα απολύτως ενήμεροι , όταν αναλάβουν , γνωρίζοντας κυριολεκτικά πρόσωπα και πράγματα .
Φαντάζεστε ο Σγουρός και τα στελέχη του , να είχαν κρατήσει την ίδια στάση με εκείνη της Δημοτικής Αρχής Κορτζίδη , τι θα έλεγαν η κυρία Δούρου και ο ΣΥΡΙΖΑ ;




