Επανεγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας το ετήσιο σχέδιο δράσης που αφορά σε ομιλίες στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα την «Πρόληψη Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων».
Οι δράσεις αυτές θα πραγματοποιούνται μέχρι το τέλος του τρέχοντος σχολικού έτους, με ομιλίες διάρκειας δύο (2) περίπου διδακτικών ωρών εντός διδακτικού ωραρίου. Για τον μήνα Φεβρουάριο έχουν προγραμματιστεί στην Ανατολική Αττική , ομιλίες στο Γυμνάσιο Διονύσου (Παρασκευή 12/2), στο Γενικό Λύκειο Θρακομακεδόνων (Δευτέρα 15/2 και Τρίτη 16/2), στο 1ο ΓΕΛ Βούλας (Παρασκευή 19/2), στο ΓΕΛ Βάρης (Δευτέρα 22/2 και Τρίτη 23/2), στο ΓΕΛ Κρυονερίου (Παρασκευή 26/2) και στο 2ο ΓΕΛ Βούλας (Δευτέρα 29/2).
Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση των νέων με σκοπό την απόκτηση γνώσεων και αλλαγή συμπεριφοράς για την πρόληψη των σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων.





