dimarxeio xiou

Απάντηση στους ισχυρισμούς του Σωματείου των εργαζομένων του Δήμου Χίου , περί ολιγωρίας  στο θέμα των Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων , έδωσε η Δημοτική Αρχή .

Σ΄ανακοίνωσή της , επισημαίνει ότι « στις 04/06/2013 έγινε η παράδοση-παραλαβή, ενός από τα πιο σημαντικά έργα της Χίου, που αφορά το περιβάλλον και για το οποίο ως Τοπική Αυτοδιοίκηση, μοχθήσαμε πολύ, για την ολοκλήρωσή του. Το συγκεκριμένο έργο, δεν θα μπορούσε να εκτελεστεί, χωρίς τη συμβολή και των εργαζομένων (μηχανικών,τεχνιτών κ.α.), της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σήμερα η προσπάθεια αυτή καταβάλλεται με την ανακύκλωση και τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν για την μηχανική διαλογή και την επεξεργασία των απορριμμάτων».

Και χαρακτηρίζει άστοχο από τους , να αναφέρονται «  σε ολιγωρία από μέρους του Δήμου, για τους σταθμούς μεταφόρτωσης κ.λ.π., όταν θα έπρεπε να γνωρίζετε οτι ο εξοπλισμός (απορριματοκιβώτια- press container κ.λ.π.), έχει ήδη παραλειφθεί από τους συναδέλφους σας, στην Υπηρεσία καθαριότητας, ενώ οι συνάδελφοί σας μηχανικοί, της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, καταβάλλουν άοκνες προσπάθειες το τελευταίο διάστημα, για την δημοπράτηση των τριών σταθμών μεταφόρτωσης, στη Βόρεια και Κεντρική Χίο».

 

Προηγούμενο άρθροΟμόφωνα ενάντια στις καταργήσεις δημοτικών φορέων ο Δήμος Αγ. Αναργύρων
Επόμενο άρθρο98 μαθητές είχε φέτος το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Θηβαίων