proti poly       «Τον ρόλο του « καλού παιδιού » απέναντι στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα που δρουν ανενόχλητα , προκαλώντας ανεπανόρθωτες βλάβες στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή» καταγγέλλει ότι  έχει επιλέξει η Δημοτική Αρχή Ελευσίνας ,  ο υποψήφιος Δήμαρχος, Βασίλης Τόλης.

Με Ανοιχτή  Επιστολή  την οποία συνυπογράφουν και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξής του , καλεί  όλους τους συμπολίτες του να συστρατευτούν « μακριά από κομματικές αγκυλώσεις και ιδεολογικές περιχαρακώσεις , ανεξάρτητα της πολιτικής αφετηρίας του καθένα και της καθεμιάς»

 

Η επιστολή

 

Αναφέρει συγκεκριμένα στην επιστολή του : « Βιώνουμε με τον πλέον σκληρό τρόπο την αδιέξοδη οικονομική πολιτική των μνημονίων και των οριζόντιων μέτρων που πλήττουν την συντριπτική πλειοψηφία των Πολιτών , οδηγώντας τους στο περιθώριο της οικονομικής και κοινωνικής ζωής , στην φτώχεια  και στην ολοκληρωτική εξαθλίωση.

Στην πόλη μας είναι περισσότερο από εμφανή τα αποτελέσματα της καταστροφικής αυτής πολιτικής .

Η ανεργία καλπάζει . Ιδιαίτερα οι νέες και οι νέοι έχουν πληγεί περισσότερο , και οι συνέπειες είναι απρόβλεπτες για το παρόν και το μέλλον τους .

Μικροεπιχειρήσεις  αργοσβήνουν , πολλές έχουν βάλει λουκέτο , επαγγελματίες βρίσκονται σε απόγνωση κι ένα μεγάλο τμήμα συμπολιτών μας αδυνατεί να εξοικονομήσει ακόμη και τα πλέον αναγκαία για την καθημερινή του επιβίωση .

Εξελιχθήκαμε σε μία τοπική κοινωνία που της στερούν το αναφαίρετο δικαίωμα να υπάρξει και να δημιουργήσει .

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον , η διοίκηση του δήμου έχει μετατραπεί σε αυθεντικό εφαρμοστή , σε τοπικό επίπεδο ,  αυτής της πολιτικής , κι έχει επιλέξει τον ρόλο του « καλού παιδιού » απέναντι στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα που δρουν ανενόχλητα , προκαλώντας ανεπανόρθωτες βλάβες στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή .

Άλλωστε είναι γνωστά και τα περιστατικά που έχουν συμβεί και ο βιασμός του περιβάλλοντος που έχει συντελεστεί από τις προκλητικές κι ολέθριες πολιτικές της .

Η δημοτική διοίκηση εγκλωβισμένη στον μικρόκοσμό της , προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στις εσωτερικές αντιθέσεις , αντιπαλότητες και μικροφιλοδοξίες των μελών της για εξουσία και στην διαχείριση των δημοτικών προβλημάτων , κάνοντας εμπόριο ελπίδας στους άνεργους της πόλης μας , ενώ εκποιεί κοινωνικές και άλλες δημοτικές δομές .

Οι παρούσες συνθήκες επιβάλλουν την δημιουργία ενός κοινωνικού μετώπου αντίστασης απέναντι στις επιχειρούμενες απαλλοτριώσεις των δημοτικών δομών και την ενίσχυση των δεσμών αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης μέσα στην τοπική μας κοινωνία .

Η επεξεργασία ενός ολοκληρωμένου και ρεαλιστικού πλάνου δράσης για την περιοχή μας , θα αποτελέσει το σχέδιο για την προοπτική και την ελπίδα , για ένα κοινωνικά και περιβαλλοντικά καλύτερο αύριο για την πόλη και τους ανθρώπους της , για ένα ελπιδοφόρο μέλλον  της Ελευσίνας και της Μαγούλας με κυρίαρχη προϋπόθεση την ενότητα όλων των υγιών κοινωνικών δυνάμεων , φορέων , συλλογικοτήτων και αυτόνομων Πολιτών στη βάση της συγκρότησης ενός πλατιού , μαζικού , Αυτοδιοικητικού Κινήματος.

Όλοι μαζί μπορούμε

Μακριά από κομματικές αγκυλώσεις και ιδεολογικές περιχαρακώσεις , ανεξάρτητα της πολιτικής αφετηρίας του καθένα και της καθεμιάς

Ο δημοτικός μας συνδυασμός ΕΛΕΥΣΙΝΑ – ΜΑΓΟΥΛΑ « ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΗ » , που άσκησε για τρία χρόνια – με υπευθυνότητα , καθημερινή παρουσία , καλόπιστη αλλά και σκληρή κριτική – τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις που είχε σαν αντιπολίτευση , απευθύνει προσκλητήριο συστράτευσης στον κοινό μας σκοπό: Να βάλουμε την Ελευσίνα και την Μαγούλα σε μια νέα τροχιά οικονομικής , κοινωνικής , πολιτιστικής και περιβαλλοντικής προοπτικής .

 

Με Αλληλεγγύη και Ανθρωπιά , ο Επικεφαλής – Υποψήφιος Δήμαρχος

Βασίλης Τόλης . Οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι :Νικολακάκης Γιώργος Ντάφλος Χρήστος-

Παντελίδης Μελέτης-

Παπαγιάνναρος Ηρακλής-

Τζαφέρης Κλέαρχος-

Ρεντούμη Βαρβάρα-

Βαρελά Λίνα-

Οικονόμου Μελέτης-

Στραϊτούρης Γιάννης

 

 

Προηγούμενο άρθροΘα διαχειρίζεται τα νερά των χειμάρρων του ο Δήμος Ακτίου -Βόνιτσας
Επόμενο άρθροΑνακαινίστηκε το Δημοτικό γήπεδο Δοκιμίου Αγρινίου