koursounas dim rodou

Κατηγορηματικό όχι  σε απολύσεις προσωπικού και νέες συγχωνεύσεις δημοτικών φορέων, διατύπωσε  ο δήμαρχος Ρόδου,  Στάθης Κουσουρνάς,

Ο κ. Κουσουρνάς , ο οποίος είχε  εξ΄αρχής ξεκάθαρη θέση , επανέλαβε δημόσια  την  κάθετη αντίθεσή του στην πιθανότητα κατάργησης των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου  όπως επίσης και σε τυχόν  απολύσεις  εργαζομένων .

Μη ξεχνάμε ότι ο δήμος Ρόδου έχει προχωρήσει ήδη στη συγχώνευση 75 νομικών προσώπων σε 4, κάτι που φυσικά δεν έχουν τολμήσει να πράξουν οι διάφοροι « αρμόδιοι» υπουργοί , στους τομείς ευθύνης τους . Και μάλιστα  έχουν το « θράσος» να ζητούν από τους Δημάρχους αυτά που ούτε να σκεφτούν  δεν τολμούν για τον  εαυτό τους .

Προηγούμενο άρθροΣημαντική πρόταση Ευθυμίου στην κυβέρνηση για την ανακούφιση των οφειλετών των Δήμων
Επόμενο άρθροΣυνεργασία Δήμου Λέσβου- Πανεπιστημίου Αιγαίου