Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής ενέκρινε την σκοπιμότητα υποβολής προτάσεων του Έργου “Κατασκευή Βασικών Συλλεκτήρων και Ολοκλήρωση Συλλεκτήρων Απορροής Ομβρίων Υδάτων της Οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης και πέριξ στο Δήμο Μοσχάτου”.

Οι διαδικασίες προς την έναρξη του έργου προχωρούν πλέον μετά και τη χθεσινή έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, προκειμένου να ενταχθεί το έργο στο πρόγραμμα της Περιφέρειας για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, παρευρέθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Αφού ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Αττικής και το Περιφερειακό Συμβούλιο, τόνισε τη σημασία που έχει  η κατασκευή του αγωγού για το Μοσχάτο, δηλώνοντας:

“ Η ένταξη του αγωγού ομβρίων υδάτων της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης στο ΕΣΠΑ, αναμένεται να προσφέρει μεγάλη ανακούφιση στους κατοίκους του Μοσχάτου. Ο αγωγός θα προσφέρει λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολλά χρόνια τώρα το Δήμο και επιβαρύνει την περιοχή, ενώ θέτει σε κίνδυνο τις περιουσίες των κατοίκων. Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την επίλυση τεχνικών θεμάτων που μπορούν να προσφέρουν ποιότητα ζωής στους κατοίκους μας”.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο7.000 τόνοι σκουπίδια καθημερινά θάβονται στον ΧΥΤΑ Φυλής
Επόμενο άρθροΜεθενίτης κατά Φιλίππου