Επαναληπτικές εκλογές για την ανάδειξη προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου θα διεξαχθούν πάλι αύριο στον « Καλλικρατικό» Δήμο της Πεντέλης.

Την περασμένη Κυριακή ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου και η προσωπική του επιλογή για τη θέση της προέδρου, η κυρία Μπουσίου ,υπέστησαν μια τεράστια πολιτική ήττα

Η κυρία Μπουσίου ,που ήταν και τα προηγούμενα δυο χρόνια πρόεδρος του Σώματος και είχε προκαλέσει , με τον τρόπο που αντιλαμβανόταν τον ρόλο της και προήδρευε των συνεδριάσεων , βαρύτατες καταγγελίες σε βάρος της ,από την αντιπολίτευση , δεν μπόρεσε να εκλεγεί.

Την  καταψήφισαν εκτός από την αντιπολίτευση και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Αρχής , με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει και στις τρεις ψηφοφορίες  μόλις 16 ψήφους σε σύνολο 33 Δημοτικών Συμβούλων .

Άραγε αύριο ο κ. Στεργίου θα επιμείνει στην πρότασή του αυτή , διακινδυνεύοντας ένα ακόμη μεγάλο πολιτικό « κάζο» και αποχωρήσεις Δημοτικών Συμβούλων του ή θα κάνει στροφή 180ο  προτείνοντας άλλο πρόσωπο , προκειμένου να περισώσει – ότι μπορεί πλέον να περισωθεί- την στοιχειώδη « συνοχή» της παράταξής του ;

Προηγούμενο άρθροΧωρίς πόρους καμία αρμοδιότητα , δεν παίρνει ο Ζενέτος
Επόμενο άρθροΓια ποιόν Δήμο ήταν η καταγγελία για εισαγγελέα Μιχαλολιάκου;