Ο Δήμαρχος Α. Παχατουρίδης συνομιλεί τους Περιστεριώτες φοιτητές

Ο Δήμαρχος Περιστερίου , Ανδρέας Παχατουρίδης είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους δικαιούχους της δράσης «ΣΕ ΕΧΩ ΕΝΝΟΙΑ καλύτερη Ελλάδα», που προέρχονται από άπορες, πολύτεκνες, μονογονεϊκές ή με χαμηλό εισόδημα οικογένειες.

Ως γνωστόν, από την έναρξη του φετινού ακαδημαϊκού έτους, τα Περιστεριωτόπουλα που φοιτούν σε ΑΕΙ – ΤΕΙ εκτός του λεκανοπεδίου,  λαμβάνουν κάθε μήνα, στον τόπο όπου σπουδάζουν, μια κούτα με όλα τα είδη πρώτης ανάγκης.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου συζήτησε μαζί τους και ζήτησε τις προτάσεις τους για τη βελτίωση του πρωτοποριακού κοινωνικού προγράμματος, ενώ υποσχέθηκε πως το επόμενο ακαδημαϊκό έτος, το πακέτο θα είναι βελτιωμένο, ενισχυμένο με ακόμα περισσότερα απαραίτητα προϊόντα.

Μάλιστα, ο κ. Παχατουρίδης έδωσε τον προσωπικό του αριθμό τηλεφώνου σ’ όλους τους σπουδαστές και τους προέτρεψε να τον καλέσουν σε περίπτωση που, ευρισκόμενοι μακριά από τις οικογενειακές τους, αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα και χρειαστούν οποιαδήποτε βοήθεια.

Από την πλευρά τους, οι φοιτητές ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο γι’ αυτήν την εξαιρετική πρωτοβουλία, η οποία στην εποχή της ανέχειας και της οικονομικής λιτότητας, βοηθάει να μην στερηθούν τα είδη πρώτης ανάγκης, στηρίζοντας έμπρακτα το δικαίωμά τους στην μόρφωση.

Προηγούμενο άρθροΤρία νέα έργα στην Ικαρία
Επόμενο άρθροΕντυπωσιακή η απορρόφηση του ΕΣΠΑ από την Περιφέρεια Αττικής. Αύξησε την απορρόφηση 400%.