Η Τροφούπολη είναι ένας καινούριος Επιστημονικός Οργανισμός που έχει στόχο να μυήσει τα παιδιά στον κόσμο της σωστής διατροφής μέσα από τη διασκέδαση. Για το στόχο της αυτό χρησιμοποιεί 50 ήρωες κόμιξ: τους Διατροφούληδες και τους Τροφούληδες.

Στα πλαίσια δράσης της η Τροφούπολη δημιούργησε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, τον Διατροφότοπο, όπου οι ήρωες Τροφούληδες παρουσιάζονται τρισδιάστατοι κι έρχονται ο καθένας με το δικό του εκπαιδευτικό παιχνίδι.

Πολύ παιχνίδι και απίστευτη διασκέδαση στον μοναδικό εξειδικευμένο παιδότοπο στην Ελλάδα που έχει επιδοτηθεί σαν καινοτόμος ιδέα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το εκπαιδευτικό μάλιστα πρόγραμμα του Διατροφότοπου είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και αναρτημένο στην ιστοσελίδα του www.e-yliko.gr ως προτεινόμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για σχολεία και νηπιαγωγεία.

Ο χώρος προσφέρεται για επισκέψεις σχολείων και νηπιαγωγείων κατά τις πρωϊνές ώρες και ελεύθερα για το κοινό κατά τις απογευματινές ώρες και τα Σαββατοκύριακα. Προσφέρεται επίσης για φύλαξη και party. Στον Διατροφότοπο υπάρχει χώρος καθιστικού για μικρούς και μεγάλους όπου μπορείτε να απολαύσετε τα υπέροχα υγιεινά, μοναδικά σάντουιτς της Τροφούπολης και όχι μόνο!

Η μάθηση συνεχίζεται μέσω της επανάληψης από το περιοδικό που εκδίδει η Τροφούπολη με τίτλο «Διατροφούληδες».

“Στηριζόμενοι στη φιλοσοφία «ΠΑΙΖΩ & ΜΑΘΑΙΝΩ» προσπαθούμε να μάθουμε στα παιδιά έμμεσα τα πάντα για τη σωστή διατροφή. Πιστεύουμε πολύ σε αυτό το εγχείρημα, αφού αποτελεί κάτι ξεχωριστό και πρωτοποριακό και έχει στόχο την υγεία του παιδιού. Τι πιο σημαντικό από αυτό;”

Προηγούμενο άρθροΝα περιορίσουν το παραεμπόριο ζητεί το ΕΕΠ απο τους Δήμους
Επόμενο άρθροΜαζικότατη και η νέα δεντροφύτευση στη Πεντέλη